In Pokémon Scarlet en Violet kun je Iron Bundle maar op één plek in de hele Paldea-regio vangen. De nieuwe toekomstige Paradox Delibird-vorm is een speciale ontmoeting die wordt ontgrendeld nadat je een reeks stappen in de Gen 9-verhaalcampagne hebt voltooid.

Waar vind je Iron Bundle (Paradox Delibird) in Pokémon Scarlet & Violet?

Om Paradox Delibird te krijgen, moet je eerst toegang krijgen tot de Zero Gate in het midden van de Pokémon Scarlet en Violet map. De eindspellocatie wordt ontgrendeld nadat je de campagnes Path of Legends, Victory Road en Starfall Street hebt voltooid. Zodra de drie verhaallijnen zijn voltooid, kun je Paradox Pokémon tegenkomen in Area Zero. Iron Bundle spawnt alleen in de Grote Krater van Paldea en is exclusief voor Pokémon Violet. Nadat het is ontgrendeld, is het toekomstige Delibird-formulier te vinden op de specifieke locatie die hieronder wordt beschreven.

Waar is de locatie van Iron Bundle in Pokémon Scarlet & Violet?

Nadat je Research Station No. 3 in de Paldea Crater-campagne hebt ingeschakeld, kun je technisch gezien Paradox Delibird vangen terwijl je door het verhaal gaat. Een gegarandeerde manier om Iron Bundle te vinden, is door snel naar het Zero Gate spawn-punt te reizen, ten zuiden van Medali City. Neem vervolgens het groene portaal in het midden van de poort en loop naar Research Station No.1. Nadat je het gebouw hebt verlaten, neem je het heuvelpad dat achter het onderzoekslaboratorium loopt en zoek je naar bomen met gletsjers om hun basis. Als je de toekomstige vorm niet ziet, verlaat je het gebied en ga je er herhaaldelijk in totdat je Paradox Delibird door de bovenwereld ziet dwalen. Iron Bundle is te vinden vanaf level 58, dus zorg ervoor dat je sterk genoeg bent om het aan te kunnen. Omdat het een exclusieve Pokémon is, zullen Scarlet-gebruikers moeten ruilen met Pokémon Violet-spelers om de toekomstige versie van Delibird te krijgen.

Ga voor meer informatie over Pokémon  Scarlet en Violet naar  Waar vind je Sandy Shocks Paradox Magneton  hier op Volsiz.

Geef een antwoord