Een Portable Waypoint is een gadget die je overal op de Genshin Impact-kaart kunt neerzetten, in wezen functionerend als een regulier Teleport Waypoint. Hiermee kun je snel naar belangrijke plaatsen reizen die anders een beetje moeilijk te bereiken zijn, zoals baaslocaties en je favoriete schilderachtige plekjes.

Hoe een draagbaar waypoint te krijgen in Genshin Impact

Je kunt Instructions: Portable Waypoint krijgen als beloning voor het bereiken van Monstadt Reputation Level 6. Dit recept kan worden gebruikt om te leren hoe je het Portable Waypoint maakt, dat vervolgens op elke Crafting Table kan worden gemaakt met behulp van de volgende materialen:

  • x1 dode leylijn bladeren
  • x2 lichtgevende ruggengraat
  • x5 kristallen brok

Een draagbaar waypoint gebruiken in Genshin Impact

Om een ​​draagbaar waypoint in uw wereld te plaatsen, gaat u naar de exacte plek waar u het wilt plaatsen. Open vervolgens de gadgetinventaris, selecteer het draagbare waypoint en klik op Gebruik om het te plaatsen waar je staat. Een Portable Waypoint kan maximaal zeven dagen in een gebied blijven en verschijnt als een blauwe markering op de wereldkaart. Zodra deze verloopt, kunt u het draagbare waypoint overal plaatsen waar u maar wilt.

Het draagbare waypoint is een verbruiksgadget. Als u het gebruikt, verbruikt u x1 Portable Waypoint, maar u kunt er meerdere maken voor het geval dat. Draagbare waypoints kunnen over het water worden geplaatst (door een ijsbrug te gebruiken), maar niet in de wereld van een andere speler.

Hoe een draagbaar waypoint in Genshin Impact te verwijderen

Er zijn twee manieren om een ​​draagbaar waypoint te verwijderen. Ten eerste kunt u wachten tot het na zeven dagen verloopt. De tweede is door een ander draagbaar waypoint in een ander deel van de kaart te plaatsen. Hierdoor wordt het eerste draagbare waypoint verwijderd, maar blijft het tweede waypoint zeven dagen behouden, tenzij u het ook overschrijft door een ander waypoint op een andere locatie te plaatsen.

Hoe een Teleport Waypoint in Serenitea Pot te plaatsen

Het Portable Waypoint kan niet gebruikt worden in de Serenitea Pot. In plaats daarvan kun je tot 10 Sub-Space Waypoints kopen van het Realm Depot voor 100 Realm Currency elk en deze overal in je Realm plaatsen. Het kan worden geplaatst via het gedeelte Buiteninrichting van het plaatsingsmenu, en er is geen limiet aan het aantal dat je tegelijkertijd kunt hebben. Je kunt geen Sub-Space Waypoints plaatsen in de Realms van andere mensen.

Bekijk onze gids over hoe je voedsel kunt eten zonder de inventaris in Genshin Impact hier op Volsiz te openen om nog een handige verkenningsgadget te ontdekken.

Geef een antwoord