Boogschutters zijn een van de speelbare klassen in Undecember, een nieuwe RPG van Needs Games waarin spelers personages kunnen upgraden, bouwen en spelen zoals ze willen. Met de verleidelijke functie van Undecember kunnen gamefans spelen met verschillende combinaties van vaardigheden om hen te helpen de beste builds voor hun speelstijl te vormen. Door hun krachtigste versie van een personage te maken, kunnen spelers gemakkelijk alles verslaan dat hen in de weg staat.

Gezien de component van elementaire schade die kan optreden naast afstandsaanvallen, is de Icy Arrow Bow Build de beste optie als spelers hun pijl en boogvaardigheden willen aanscherpen. De vaardigheid Icy Arrow kan goed worden gecombineerd met andere vaardigheden voor spelers die de schade willen vergroten die wordt toegebracht met hun afstandsaanvallen. Met deze vaardigheid kunnen spelers ijspijlen gooien terwijl zich Frost Spheres vormen langs het pad van de pijl om een ​​extra schadelijke explosie op de vijand toe te brengen.

De beste wapens en runen voor boogschutters in december

Als boogschutter kunnen Undecember- spelers de boog als hun wapen gebruiken. Dit is een wapen dat spelers aan het begin van het spel tegenkomen. De boog is het best uitgerust voor het uitvoeren van afstandsaanvallen, dus spelers zullen hem het meest effectief vinden als ze hem niet van dichtbij gebruiken.

Hoewel sommige van de beste runen voor een Archer-build zeldzamer zijn dan andere, is de beste manier om een ​​Icy Arrow-build te verbeteren, deze te koppelen aan verschillende vaardigheden die zowel de Icy Arrow-vaardigheid als de basisschade van de Archer verbeteren. Hoewel minder zeldzame Runen de vaardigheden van spelers niet helpen om zoveel schade aan te richten, blijken de effecten beter te zijn dan het hebben van willekeurige vaardigheden in hun plaats. Runen die spelers aan Icy Arrows moeten koppelen, zijn onder meer: ​​Attack DMG Verhoog (om hun algehele schade te vergroten), Find Weakness (om Critical Strike en Critical Damage te vergroten), Extra Cold DMG (om de toegebrachte Cold Damage te vergroten), Concentrated Area DMG (om verhogen AOE-schade), Element DMG-versterker (om fysieke en elementaire effecten te vergroten ) en koude penetratie (voor verhoogde koude schade en penetratie).

Hoewel de pijl en boog een uitstekend wapen vormen voor de afstandsaanvallen van boogschutters in december, kunnen de zes bovenstaande runen worden gekoppeld aan Icy Arrows om ze te helpen vijanden aanzienlijk te beschadigen. Veel van deze effecten zijn ook van toepassing op de Frost Sphere-explosie van een speler, die helpt groepen vijanden uit te schakelen, maar het beste werkt tegen tegenstanders met één doelwit. Daarom moeten spelers zich bij het maken van hun Icy Arrow Bow Build concentreren op elementen die hun afstandswapenstatistieken en elementaire schade verhogen om de best mogelijke boogschutter in december te bouwen.

Geef een antwoord