Terwijl je The Callisto Protocol speelt, plunder je veel verschillende items met verschillende doeleinden in het spel. Sommige hebben geen ander doel dan verkocht te worden voor Callisto Credits, zodat je upgrades kunt kopen. Veel items in deze game hebben geen nuttige beschrijving in de game, inclusief de Energy Converters. In deze gids wordt uitgelegd waar energieomzettingen voor zijn in het Callisto-protocol.

Er zijn veel items die ronduit verwarrend zijn voor spelers. Het is volkomen logisch gezien het feit dat sommigen van hen zeer vage beschrijvingen hebben over wat u ermee zou moeten doen. Raak echter niet in paniek, want deze gids zal je daar doorheen leiden.

In het spel zijn er verschillende technologieonderdelen die je in verschillende omstandigheden zult vinden. Hoe hoger de kwaliteit, hoe beter ze zijn.

Dit is waar je Energy Converters voor gebruikt in The Callisto Protocol.

Hoe energie-omzetters te gebruiken in het Callisto-protocol

Het simpele antwoord is dat je ze verkoopt! Ze zijn erg handig om Callisto-credits in de game te krijgen. Dit geldt voor veel van de technologie-items die je tijdens het spel krijgt. CPU’s, Energy Converts en wat je nog meer tegenkomt. Zoals eerder vermeld, hoe hoger de kwaliteit, hoe meer ze zullen verkopen. Als ze bijvoorbeeld van onberispelijke kwaliteit zijn, zullen ze het meeste verkopen.

Als je met het spel begint, zul je geen componenten van zeer hoge kwaliteit vinden, maar ze zijn nog steeds de moeite waard om te verkopen om je valuta op te bouwen. Naarmate je het spel doorloopt, krijg je componenten van hogere kwaliteit, waaronder componenten van onberispelijke kwaliteit. Het is ook belangrijk om elke Biophage die je ziet te vernietigen, omdat ze credits kunnen bevatten!

Om je Energy Converters te verkopen, moet je naar een Reforge gaan. Deze wordt ontgrendeld zodra je je pistool hebt ontgrendeld, dus raak niet in paniek als je je onderdelen nog niet kunt verkopen. Bewaar je componenten totdat je je Reforge hebt ontgrendeld, zodat je ze allemaal kunt verkopen en het maximale bedrag aan valuta kunt krijgen.

De Callisto-credits kunnen worden gebruikt om je wapens te upgraden en items te kopen om je tijdens het spel te helpen, dus het is de moeite waard om altijd een gezonde hoeveelheid valuta bij je te hebben.

 

Geef een antwoord