De Summit of Wisdom is een Genshin Impact Wonders of the World-prestatie die kan worden behaald door het hoogste punt in Sumeru City te bereiken. Terwijl de hele stad is verbonden met een gigantische boom, kun je de erwt gemakkelijk bereiken vanuit het heiligdom van Surasthana.

Hoe het hoogste punt in Sumeru City in Genshin Impact te bereiken

Begin door naar het heiligdom van Surasthana ten noordwesten van Sumeru City te gaan. Klim dan aan de linkerkant van het gebouw tot het punt waar het gebouw samenvloeit met een grote tak.

Blijf de tak beklimmen tot je een vlak oppervlak bereikt. Direct boven je hoofd zie je nog een tak die minder groen is. Klim erop en draai dan naar de kant die wordt verduisterd door de bladeren, hieronder afgebeeld.

Het oppervlak is vrij vlak zodat je personage naar voren kan sprinten, maar pas op dat je niet valt. Blijf vooruit gaan en negeer de tak links van de kruising. Uiteindelijk zie je een Dusk Bird op een smalle tak zitten.

Klim voorzichtig op de smalle tak en ga staan ​​waar de Dusk Bird is neergestreken om de Hidden Achievement genaamd Summit of Wisdom te krijgen.

Bekijk onze gids over hoe je jezelf kunt verbranden, nietwaar? Verborgen prestatie in Genshin Impact hier op Volsiz om snelle Primogems te farmen.

Geef een antwoord