Een van de baanbrekende kenmerken van Fortnite Hoofdstuk 4, Seizoen 1, zijn de Reality Augments. De nieuwe functie stelt gebruikers in staat om tijdens de wedstrijd een willekeurige passieve vaardigheid te verwerven. Deze voordelen variëren van een snellere herlaadtijd tot het laten rijden van uw voertuig zonder brandstof te verbruiken. Om de passieve vaardigheid Reality Augments te krijgen, moet je in de wedstrijd blijven totdat de game je de voordelen biedt. De timer voor het verkrijgen van het eerste voordeel is meestal ongeveer 2 tot 3 minuten na het begin van een ronde.

Zodra de onzichtbare interne timer voorbij is, biedt het spel je twee willekeurige vaardigheden. Je kunt één passief activeren of helemaal opnieuw rollen voor een andere set. Druk op  LMB  of RT  om bepaalde augments te selecteren en te activeren.

Nadat je een voordeel hebt verkregen/geactiveerd, blijven de voordelen bij je tot het einde van het spel of totdat je wordt geëlimineerd door andere spelers. Vanaf nu zijn er 22 verschillende vaardigheden in het spel, en je kunt tot 4 perks stapelen in één spel.

Hoe u opnieuw kunt rollen voor uw Reality Augments in Fortnite

Soms wil je misschien niet dat de passieve vaardigheid tot je beschikking staat, omdat ze willekeurig zijn en mogelijk niet bij je speelstijl passen. In dergelijke gevallen kunt u opnieuw rollen voor de Reality Augments. De eerste worp is voor iedereen gratis en de volgende rollen kosten 100 goudstaven. Je kunt E op het toetsenbord of X op een gamepad ingedrukt houden om opnieuw voor het Reality Augments-menuscherm te rollen.

Ga voor meer informatie over Fortnite naar Waar vind je de Shockwave Hammer in Fortnite  of Waar vind je de onstabiele boog in Fortnite op Volsiz.

Geef een antwoord