In Call of Duty: Warzone 2 DMZ kom je talloze afgesloten kamers en stashes tegen. Een van die buitvoorraden is de Hydro Island-computer die toegankelijk is met de specifieke sleutel. Je kunt deze sleutel misschien vinden als een willekeurig buititem tijdens het verkennen, maar er is een gegarandeerde manier om deze te verkrijgen.

Hydro Island-computerlocatie in Cod DMZ

Voordat we weten hoe we de sleutel kunnen bemachtigen, gaan we kijken waar deze computervoorraad zich bevindt. Je vindt de Hydro Island Computer in de Zarqwa Hydro-elektrische regio in het noorden van Al Mazrah. De computer is geplaatst in het centrale gebouw op het eiland, zoals aangegeven op de kaart hierboven. Om de Hydro Island Computer-sleutel te krijgen, kun je de Intelligence Control Faction-missie voltooien die beschikbaar is voor Legion Tier 4. Voor deze missie moet je vijf UAV-torens tegelijkertijd actief hebben.

Hoe vijf UAV-torens tegelijkertijd actief te houden

De Intelligence Control-missie kan vrij eenvoudig worden voltooid met de coördinatie van je teamgenoten. Ten eerste raden we je aan deze missie in het zuiden van Al Mazrah te proberen, omdat de UAV-torens in die regio vaak vrij dicht bij elkaar spawnen. Neem nu een voertuig en drop een van je teamgenoten bij de meest geïsoleerde UAV-toren. Het is hun taak om slechts één toren te activeren, maar nog niet.

Schaf een ander voertuig aan voor je tweede teamgenoot en stuur ze naar een locatie met twee UAV-torens in de buurt. Ga daarna naar een andere soortgelijke locatie met twee torens die niet te ver van elkaar zijn gegroepeerd. Zodra elke speler een punt heeft, activeer je de drie UAV-torens tegelijkertijd. Jij en je tweede teamgenoot kunnen dan doorgaan naar de volgende UAV-torens en ze activeren om de uitdaging aan te gaan. Zoals eerder vermeld, is deze missie alleen eenvoudig met teamwerk, anders zul je het moeilijk hebben om hem te voltooien, aangezien UAV-torens na een paar minuten activering automatisch worden uitgeschakeld.

Houd Volsiz in de gaten voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2- en Warzone 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Waar is de Ahmed Grocery Store in Warzone 2 DMZ?

Geef een antwoord