Overwatch 2’s nieuwste held Ramattra is officieel aangekondigd tijdens de Overwatch League Grand Finals, met spelers die hem kunnen ontgrendelen aan het begin vanOverwatch 2’stweede seizoen op 6 december. Als de nieuwste toevoeging aan de groeiende lijst van tankhelden van de game, zit Ramattra naar verluidt tussende op schade gerichte tanks en op de verdediging gerichte tanks van Overwatch 2, met een vaardigheid waarmee hij tussen twee verschillende vormen kan wisselen. Hoewel een volledige lijst van zijn capaciteiten nog moet worden onthuld, zal elke vorm verschillende andere vaardigheden en aanvallen hebben, waardoor hij waarschijnlijk een echte uitdaging wordt om onder de knie te krijgen. Echter, met de lancering vanOverwatch 2, zullen nieuw geïntroduceerde helden niet langer onmiddellijk beschikbaar zijn voor alle spelers, waarbij zowel free-to-play als premium spelers ze kunnen ontgrendelen via de battle pass.

In tegenstelling tot Kiriko, de nieuwste ondersteuningsheld van Overwatch 2, die gratis beschikbaar was voor iedereen die de originele Overwatch had gespeeld, heeft Blizzard aangegeven dat nieuwe helden achter de gevechtspas zullen worden opgesloten. Als zodanig lijkt het erop dat zelfs spelers van de originele Overwatch niet direct toegang hebben tot Ramattra, ondanks dat Blizzard het lange spel speelt als het gaat om het onthullen van de nieuwe held van seizoen 2. Fervente fans van de game herinneren zich misschien Ramattra’s optreden aan het einde van de Storm Rising PvE-verhaalmissie in 2019, wat aanleiding gaf tot speculaties dat het personage een belangrijke rol zou spelen in het toekomstige verhaal van Overwatch.

Manieren om Ramattra te ontgrendelen in Overwatch 2

Nieuwe Overwatch 2 – helden zitten vanaf nu vast aan de Battle Pass, een zet die teleurgestelde fans zijn. Blizzard heeft hun plannen voor nieuwe helden uiteengezet in een blogpost, waarin staat dat spelers die zich inkopen op de premium track van de nieuwste gevechtspas direct toegang krijgen tot nieuwe helden. Als zodanig zullen spelers die betalen voor de premium battle pass van seizoen 2 Ramattra onmiddellijk ontgrendelen. Spelers die zich echter houden aan de gratis Battle Pass-track van de game, kunnen in plaats daarvan Ramattra ontgrendelen door Battle Pass Tier 55 te bereiken. Dit kan worden gedaan door een assortiment dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te voltooien om Battle Pass XP te verdienen en snel in rang te stijgen.

Er zijn een paar goede manieren om Overwatch 2 te spelen zonder geld uit te geven, en spelers die er niet in slagen om Tier 55 te bereiken tijdens seizoen 2, kunnen Ramattra in de daaropvolgende seizoenen nog steeds ontgrendelen. Daarnaast bevat Overwatch 2 speciale Hero-uitdagingen, waarmee spelers helden uit voorgaande seizoenen kunnen ontgrendelen. Hoe dan ook, free-to-play-spelers zullen waarschijnlijk tientallen wedstrijden moeten spelen om deze uitdagingen te voltooien of om de benodigde XP te krijgen om Tier 55 te bereiken.

Aangezien de premium battle pass-track echter wordt gekocht met Overwatch Coins, kunnen sommige Overwatch 2 – spelers mogelijk profiteren van een bepaalde nichemanier om munten te farmen. Spelers met abonnementen op Blizzard’s eerbiedwaardige MMO World of Warcraft hebben ontdekt dat ze Overwatch Coins kunnen krijgen door WoW te spelen. Met de MMO van Blizzard kunnen spelers in-game tokens kopen die kunnen worden ingewisseld voor Battle.net-valuta, die op hun beurt kunnen worden gebruikt om Overwatch Coins te kopen. Spelers kunnen maximaal 60 Overwatch Coins per week verdienen door wekelijkse uitdagingen in Overwatch 2 te voltooien, dus dit kan een handige tactiek zijn voor spelers die Ramattra snel willen grijpen aan het begin van seizoen 2.

Geef een antwoord