Een onnodig boos zakmonster dat Trainers vaak tegenkomen in de grotten van Paldea in Pokémon Scarlet en Violet is Yungoos, een pittige mangoest die evolueert naar Gumshoos zodra aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Yungoos zijn overal in de ondergrondse regio’s van de provincies van Paldea te vinden. Het is onwaarschijnlijk dat spelers ze tijdens hun reis niet minstens één keer zijn tegengekomen. Hoewel de statistieken laag zijn, is de Atk van de Yungoos verrassend hoog voor een zwak zakmonster. Evenzo is de primaire stat van Gumshoos ook een hoge Atk, waardoor het een goede strijder is tegen degenen die vatbaar zijn voor bewegingen van het normale type.

Om Yungoos te laten evolueren naar Gumshoos in Pokémon Scarlet en Violet, moeten Trainers de Yungoos overdag Level 20 laten bereiken. “Dag” verwijst in deze context naar de in-game uren, niet naar het tijdstip geregistreerd op de Nintendo Switches van de spelers. In-game dagen duren ongeveer 35 minuten om een ​​volledige cyclus te voltooien, dus het zou niet lang moeten duren voordat de zon aan de Paldean-hemel staat. Stel dat de Yungoos van een Trainer na het vallen van de avond level 20 bereikt. In dat geval kunnen spelers het eenvoudig naar niveau 21 brengen nadat het dag is geworden om door te gaan met de evolutie.

Yungoos evolueren naar Gumshoos in Pokémon Scarlet en Violet

Voor verdere verduidelijking, verklaarde YouTuber Quick Tips dat hun Yungoos niet evolueerden op niveau 20 tijdens de ochtenduren, zelfs niet als de zon aan de hemel stond in Pokémon Scarlet en Violet. Daarom lijkt het erop dat het optimale uur om de evolutie van Yungoos in Scarlet en Violet naar Gumshoos uit te voeren, de middag zou zijn.

Het is echter moeilijk te weten, omdat de meeste spelers moeite hebben met het interpreteren van de in-game klok, omdat er geen details zijn. Bovendien bieden Scarlet en Violet niet de monteur om de tijd van de dag te veranderen zoals Pokémon Legends: Arceus. Dienovereenkomstig kunnen spelers niets anders doen dan enkele minuten wachten tot het dag wordt om hun Yungoos te laten evolueren.

Degenen die proberen om Yungoos te laten evolueren naar Gumshoos in Pokémon Scarlet en Violet nadat ze het eindspel of het postspel hebben bereikt, zouden geen moeite moeten hebben om hun grote voorraad EXP Candy uit te geven die ze tijdens hun spel hebben verzameld. Aan de andere kant moeten nieuwere of meer informele spelers die nog steeds door de hoofdcampagne vorderen, Yungoos misschien levelen via de traditionele methode om het uit te rusten met hun groep en het uit te halen voor de strijd in Pokémon Scarlet en Violet. Als dit het geval is, worden deze fans aangemoedigd om Yungoos te gebruiken tegen elk type elementair pocketmonster, behalve Fighting-types, aangezien dat de zwakte van Normal-type Yungoos is.

How To Find Yungoos and Evolve it to Gumshoos in Pokemon Scarlet & Violet

Geef een antwoord