In Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 mogen spelers enkele van de nieuw geïntroduceerde wapens in het spel gebruiken, samen met een aantal niet-gewelfde wapens. De Unstable Bow is teruggekeerd uit een geheel nieuwe buitpool met verschillende unieke wapens. De meeste wapens van het vorige seizoen zijn gewelfd en vervangen door nieuwe. Spelers moeten de beste locaties kennen om de Unstable Bow te vinden. Hier leest u hoe u de onstabiele boog in Fortnite kunt vinden en gebruiken.

Onstabiele booglocaties in Fortnite

De Unstable Bow kan worden gekocht bij de Wild Card NPC in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1. Spelers kunnen dit wapen kopen met 500 goudstaven. De Wild Card NPC bevindt zich in een kasteel ver ten westen van The Citadel POI. Controleer de gele cirkel in de kaartafbeelding hierboven om de exacte locatie voor deze NPC te zien. Je kunt maximaal vijf Unstable Bows kopen van de Wild Card NPC. De onstabiele boog is een exotisch wapen en schiet willekeurige voorwerpen.

Elk schot is willekeurig met een van de effecten van de andere bogen in het spel. Alleen al deze functie maakt de Unstable Bow behoorlijk onvoorspelbaar, maar het is een van de beste wapens om plezier mee te hebben in Fortnite. Om te schieten, moeten spelers eerst mikken met de onstabiele boog en op de vuurknop drukken om de pijl los te laten. Het projectiel verandert in een willekeurig item dat schade toebrengt.

Hoe de onstabiele boog in Fortnite te gebruiken

De onstabiele boog werkt net als de andere bogen als het gaat om schietmechanismen. Richt op een tegenstander en vuur een pijl af om schade aan te richten. Aangezien elk schot willekeurig is, kunnen spelers een aantal eenvoudige eliminaties krijgen met dit wapen in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1. Je kunt de pijlpunt van de boog controleren terwijl je naar beneden richt om te zien welk schade-effect het zal verspreiden bij een botsing.

Vraag je je af hoe je The Witcher-skin in Fortnite kunt krijgen? Bekijk hoe je de Geralt of Rivia Witcher-skin kunt krijgen in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 op Volsiz.

Geef een antwoord