In Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 komen spelers verschillende nieuwe items, wapens, locaties, voertuigen en meer tegen. De Shockwave Hammer is een nieuw slagwapen dat niet alleen schade toebrengt aan tegenstanders, maar ze ook in de lucht lanceert. Natuurlijk moeten spelers weten hoe ze dit wapen kunnen bemachtigen. Hier vind je de Shockwave Hammer in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1.

Shockwave Hammer-locaties in Fortnite

De Shockwave Hammer kan worden gevonden als grondbuit, van Capture Points en van Oathbound-kisten. We raden aan om de belangrijkste POI’s en oriëntatiepunten te bezoeken die vol staan ​​met Oathbound-kisten om de Shockwave Hammer te vinden. Als alternatief, als je op zoek bent naar een passieve drop, kun je het beste landen in de buurt van het geïsoleerde kasteel ten oosten van The Citadel POI. Controleer de gele cirkel op de kaartafbeelding hierboven om de exacte locatie voor deze plek te zien. Hier vind je een paar Oathbound-kisten die mogelijk een Shockwave Hammer hebben.

Hoe de Shockwave Hammer in Fortnite te gebruiken

De Shockwave Hammer is een van de meest unieke slagwapens in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1. Hiermee kunnen spelers tegenstanders in de lucht beschadigen en lanceren. Het kan ook worden gebruikt als een handige rotatietool om jezelf en teamgenoten op een veilige plek te positioneren. Om te slaan en schade aan te richten met de Shockwave Hammer, richt je gewoon op de speler en klik je op de primaire vuurknop. Spelers moeten dicht bij de vijanden zijn om schade aan te richten en ze te laten vliegen.

Houd op dezelfde manier de alternatieve vuurknop ingedrukt om te stuiteren en jezelf in de lucht te lanceren. Je kunt ook op de alternatieve vuurknop tikken om één keer te stuiteren met de Shockwave Hammer. Dit nieuwe melee-wapen is ongelooflijk krachtig en een van de beste rotatietools in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1. De Shockwave Hammer heeft vier ladingen en je moet wachten tot twee ladingen zijn hersteld voordat je een actie uitvoert. Laadregeneratie duurt ongeveer 15 seconden, dus het is het beste om een ​​ander wapen klaar te houden.

Vraag je je af hoe je The Witcher-skin in Fortnite kunt krijgen? Bekijk hoe je de Geralt of Rivia Witcher-skin kunt krijgen in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 op Volsiz.

Geef een antwoord