De Trail Thrasher-motorfiets is een van de voertuigen die zijn toegevoegd aan het basisspel in Fortnite Hoofdstuk 4, Seizoen 1. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een motorfiets met twee wielen die neigt naar de kenmerken van een crossmotor. Het belangrijkste hoogtepunt van de nieuwe motor is dat de bestuurder hiermee kan schieten en volledige gevechten kan aangaan met andere spelers terwijl hij ermee rijdt.

Een Trail Thrasher gebruiken in Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1

Trail Thrasher is toegankelijk en kan worden gebruikt zoals elk ander voertuig in Fortnite van de voorgaande seizoenen. Nadat je er een hebt gevonden op een van de bovenstaande locaties, druk je op E of X op je gamepad om toegang te krijgen tot de fiets. Terwijl je met je richtingstoetsen op de motor rijdt, kun je elk wapen gebruiken en schieten met je LMB (toetsenbord en muis) of RT (Xbox Gamepad)

Fortnite Trail Thrasher-locaties in hoofdstuk 4, seizoen 1

Net als andere auto’s in het spel, kan de motor op verschillende delen van de kaart spawnen. Toch kunt u de volgende locatie gebruiken om uw zoekopdracht te beperken.

  1. Aan het einde van de metalen brug ten zuiden van het oriëntatiepunt Anvil Square
  2. In een klein benzinestation ten noorden van de Faulty Splits POI

Het artikel wordt bijgewerkt naarmate er meer locaties van de Trail Thrasher-motorfiets worden ontdekt.

Ga voor meer informatie over Fortnite naar Hoe je de Geno-outfit kunt krijgen in Fortnite Chapter 4 Seizoen 1  of Hoe je de Doom Slayer-outfit kunt krijgen van de Battle Pass in Fortnite Chapter 4 Seizoen 1 op Volsiz.

Geef een antwoord