Charizard is een van de meest populaire Pokémon in de hele Pokémon-franchise. Dit is niet anders in de nieuwste Pokémon Scarlet & Violet en nog meer tijdens de 7-sterren Charizard Tera Raid. Iedereen weet dat je de kans hebt om Charizard te vangen tijdens dit gevecht, maar kun je ze fokken? Het antwoord is ja, je kunt Charizard fokken in Pokémon Scarlet & Violet.

Door ze te fokken, heb je veel kansen op je perfecte Charmander. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een ​​glanzende Charmander te krijgen als je toevallig een Charizard met een buitenlandse Ditto kweekt. Als je nog nooit hebt geprobeerd een Pokémon te fokken, weet je waarschijnlijk niet precies hoe je dat moet doen. Dus als dat klinkt zoals jij, lees dan verder om erachter te komen hoe je Charizard kunt fokken in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe kweek je Charizard in Pokémon Scarlet & Violet?

Als je bekend bent met de Pokémon-serie, dan ken je waarschijnlijk de Pokémon Daycare die de meeste games hebben. Dit is normaal gesproken de plek waar je je Pokémon achterlaat om een ​​level omhoog te gaan, beloningen te verzamelen en zelfs met elkaar te fokken. Deze functie is verwijderd in Pokémon Scarlet & Violet en vervangen door een eenvoudigere functie. In plaats daarvan kunnen spelers de Charizard en Ditto samen op hun plaats zetten en alle andere Pokémon verwijderen en in de doos opbergen. Dan moet je een picknick beginnen en wachten terwijl de mand op de grond vol raakt met maximaal tien eieren.

Om ze uit te broeden, moet je de eieren in je gezelschap houden en rond de wereld van Paldea rijden totdat ze uitkomen. Als je een snellere manier wilt vinden om deze eieren uit te broeden, kun je een Pokémon met Flame Body in je groep plaatsen.

Voor meer Pokémon Scarlet & Violet, bekijk beide. Kun jij een glanzende Charmander krijgen in Pokémon Scarlet & Violet? en Best Magnezone Build voor Tera Raids in Pokémon Scarlet & Violet alleen op Volsiz.

Geef een antwoord