Glanzend jagen is een van de favoriete bezigheden van veel trainers en dit is vooral het geval in de nieuwste Pokémon Scarlet & Violet. Glanzende Pokémon zijn in wezen kleurvariaties van standaard Pokémon. Met veel geluk kun je deze Pokémon in het wild vangen. Dat is echter niet het geval met alle Pokémon, aangezien sommige alleen op een andere manier glanzend kunnen worden gevonden. Charmander is een van deze Pokémon omdat je er geen kunt vinden in het wild en de enige Charizard die je kunt vinden niet glanzend kan zijn.

Maar alleen omdat je geen glanzende Charmander in het wild kunt krijgen, wil nog niet zeggen dat je er helemaal geen kunt hebben. Dus, hoe kunnen trainers precies hun eigen glimmende Charmander krijgen in Pokémon Scarlet & Violet.

Hoe krijg je een glanzende Charmander in Pokémon Scarlet & Violet?

Trainers kunnen hun eigen glimmende Charmander krijgen door te fokken. Je kunt geen glimmende Charizard tegenkomen tijdens raid-gevechten, maar je kunt ze wel fokken met een Ditto voor een Charmander. We raden je aan een buitenlandse Ditto te gebruiken om je kansen op een glimmende Charmander te maximaliseren. Deze manier van fokken voor glanzende Pokémon staat ook bekend als de Masuda-methode.

Het is belangrijk op te merken dat als je toevallig de 7-sterren Charizard gebruikt, de Charmander die je ermee zou fokken niet het Tera-type, de aard of het merkteken heeft dat de Charizard heeft.

Bekijk voor meer Pokémon Scarlet & Violet zowel Best Charizard Build voor Tera Raids in Pokémon Scarlet & Violet als Best Nature voor Umbreon in Pokémon Scarlet & Violet, alleen op Volsiz.

Geef een antwoord