Tactici zijn schattige spelersavatars in het spel Teamfight Tactics. Ze zijn er in alle soorten en maten, waaronder draken, vogels, schildpadden en meer. Hoewel ze geen invloed hebben op de gameplay, heeft elke tacticus unieke animaties en onmiskenbare charme. Sommige Tacticians zijn echter zo ontworpen dat ze frustratie opwekken, alsof hun gezicht pijn doet naar onze vuisten sinds ze losgelaten hebben. Hier zijn de 10 meest krachtige tactici in TFT.

10 Little Legends die we zouden slaan

10- Vampier Nixie

Vampire Nixie lijkt constant geen idee te hebben, zonder gedachten achter die rode kraaloogjes. Als we zouden proberen een gesprek met deze Nixie te voeren, zou hij ons waarschijnlijk wezenloos aanstaren, alsof hij wachtte tot we iets zouden doen. Het zou zijn hoofd opzij houden en alleen woorden begrijpen die uit drie letters of minder bestaan. Het gezicht van deze Nixie moet dringend worden geslagen.

9- Fortuin Dowsie

Fortune Dowsie heeft een speekseldruppel die over zijn wang rolt, waardoor hij meteen op onze to-punch-lijst staat. Het ontwerp van deze tacticus is bedoeld om feesten, honger en opwinding voor het nieuwe maanjaar over te brengen, maar in plaats daarvan laat het een vieze smaak in onze mond achter. We kunnen eenvoudigweg geen excuses aanbieden voor een openbare vertoning van slechte hygiëne, en daarom moet Fortune Dowsie een rechtse hoek op het hoofd krijgen.

8- Bergen achtervolgen

The Mountain Hauntling vertoont een lelijke gelijkenis met Rumpelstiltskin, en dit maakt hem exponentieel beter te slaan. Terwijl de rest van zijn outfit helemaal in orde is, komt de rechthoekige neus uit het linker veld. Aan de positieve kant, we zouden de neus van deze Hauntling kunnen gebruiken als schietschijf, waardoor de precisie van onze stoten wordt verbeterd.

7- Chibi Dragonmancer Yasuo

Er is niets irritanter dan een Yasuo die hun meesterschap laat zien nadat hij je heeft vermoord. Chibi Dragonmancer Yasuo brengt die gedenkwaardige ervaring naar TFT en communiceert dat we nooit echt veilig zijn voor Yasuo’s invloed. Met deze Tactician kunnen spelers hun tegenstanders in twijfel trekken en een filmische film spelen die niet kan worden overgeslagen wanneer ze een andere speler verslaan. Yasuo heeft misschien het mes bestudeerd, maar we hebben bestudeerd hoe we een dodelijke uppercut kunnen geven.

6- Blazebattle Molediver

De Blazebattle Molediver wekt een onverklaarbaar gevoel van woede in ons op. Misschien is het het plukje haar op zijn hoofd, of zijn sterk verzadigde roze neus, of de vreemde bril die hij draagt. Wat de oorzaak ook is, we weten dat deze Molediver een boterham verdient.

5- Honingbuzz Eendenbek

De Honeybuzz Duckbill heeft dingen gezien. Ondanks zijn vrolijke outfit is dit wezen getraumatiseerd door een onuitsprekelijke horror. In tegenstelling tot de andere vermeldingen op deze lijst, zouden we deze eendenbek uit zelfverdediging slaan. Als dit wezen de eerste zet doet, zijn we bang dat we er niet levend uitkomen.

4- Verjaardagstaartgeest

Als we de dans-emote van de Birthday Cakespirit nog een keer zien, kunnen we onze toevlucht nemen tot wanhopige maatregelen. Alles aan deze tacticus is luid, helder en overweldigend. Het zwaait roekeloos rond een vuurwerk en gooit overal gekleurde vonken. Het draagt ​​twee kaarsen op zijn hoofd en zendt inherent confetti uit waar het ook gaat. Elke dag verlangen we ernaar om de taart met één zuivere stoot van zijn kop te krijgen.

3- Sundrop Shisa

Sundrop Shisa heeft de uitdrukking van een kind dat zijn zin niet kreeg. Hoewel het kleurenschema van deze tacticus aangenaam is, tasten zijn koppige frons en gekruiste armen de visuele aantrekkingskracht aan. Deze Tacticus lijkt eeuwig op het punt te staan ​​te zeuren, wat een gevoel van ergernis opwekt voordat hij zelfs maar een woord zegt. We zouden deze Shisa graag de lucht in duwen en hem als een volleybal gooien.

2- Pop Groove Gloop (variant 2)

Pop Groove Gloop is een gelatineus wezen met een wijdopen mond en kinderlijke ogen. Hoewel dit qua concept vertederend lijkt, ziet het er in uitvoering slijmerig en nat uit. De Pop Groove Gloop is het soort wezen dat je na het aaien je handen wast, vanwege het residu dat het achterlaat. Totdat videogames echt worden, kunnen we er alleen maar van dromen om deze tacticus tegen de muur te gooien en te kijken of hij blijft hangen.

1- Fuwa (variant 3)

De Fuwa is gemaakt om geponst te worden. Onze vuist en het gezicht van de Fuwa zijn lang verloren minnaars, en ze zullen ongetwijfeld herenigd worden. Vanwege de rubberachtige huid, stellen we ons voor dat de impact zoiets zou klinken als een trefbal die tegen de muur slaat, hoewel we dat graag uit de eerste hand zouden willen weten. Vooral de derde variant van Fuwa heeft zo’n vreemd geproportioneerde nek en een zielige uitdrukking, waardoor hij beter te slaan is dan welke andere variant dan ook.

Kijk voor meer Teamfight Tactics-artikelen op Kunnen mobiele TFT-gebruikers spelen met pc-gebruikers? Cross-Platform FAQ hier op Volsiz.

Geef een antwoord