In Marvel’s Midnight Suns speel je als de Hunter, het kind van Lilith. De Hunter en de Midnight Suns hebben de taak om het op te nemen tegen Lilith’s hordes en Hydra om het universum te redden. Elke held moet een Midnight Suns-uitdaging voltooien om verschillende beloningen te ontgrendelen. Hier leest u hoe u de Child of Darkness Hunter Challenge in Midnight Suns voltooit.

Hoe de Child of Darkness Hunter Challenge in Midnight Suns te voltooien

In de Child of Darkness-uitdaging heb je alleen toegang tot Hunter. Hunter heeft onbeperkte kaartspellen; ze kunnen echter geen gevechtsitems verplaatsen of gebruiken. Je moet je vaardigheden gebruiken om over het slagveld te bewegen en de drie Whisper of Memory-vijanden en het rode kristal te verslaan. Om de uitdaging te voltooien:

  • Laad Whisper of Memory drie op richting Soulless one. Sla de Whisper of Memory niet KO.
  • Laad Whisper of Memory één in de muur op en KO het.
  • Laad Whisper of Memory drie op door de opening tussen de rotsen. Volg de blauwe lijn in de bovenstaande afbeelding.
  • Laad Whisper of Memory twee in de muur en KO het.
  • Laad Whisper of Memory drie op naar het rode kristal. KO het niet.
  • Whip Charge Whisper of Memory drie in het rode kristal, KO’ing de Whisper of Memory en het rode kristal.
  • Een nieuw blauw kristal zal spawnen. Bladestorm-vaardigheid komt in je hand.
  • Gebruik Bladestorm op het blauwe kristal.

Wat ontgrendelt de Child of Darkness Hunter Challenge in Midnight Suns?

Als je de Child of Darkness Hunter Challenge voltooit, ontgrendel je de Bladestorm-vaardigheid voor de Hunter en hun Midnight Suns-heldenpak. Bladestorm is een krachtige vaardigheid die goede schade en krachtige terugslag aanricht in een effectgebied.

Ga voor meer informatie over Marvel’s Midnight Suns naar Midnight Suns Voice Actors en Cast List op Volsiz.

Geef een antwoord