Na het voltooien van vijf willekeurige basismissies voor Tier 4 Legion Faction in Call of Duty: Warzone DMZ, kunnen spelers de laatste missie genaamd Poisoned Well proberen. Als je deze missie voltooit, ontgrendel je de missies van het volgende niveau voor de Legion Faction en beloon je spelers met een exclusieve Konig-operatorskin.

Poisoned Well DMZ-gids

De Poisoned Well-missie geeft je de opdracht zes gasgranaten te verwerven en ze in één keer in de open waterputten in Zarqwa Hydroelectric te gooien. Om deze uitdaging te voltooien, rust je eerst de Traangas-tactische en Munitions Box-veldupgrade uit in je uitrusting voordat je aan de wedstrijd begint.

Als je eenmaal in het spel bent geladen, open je je rugzak en berg je het traangas op uit je actieve inventaris. Gooi de munitiekist neer en vul je uitrusting aan. Dit geeft je in totaal drie traangas-tactieken. Plunder nu rond voor $ 2000 contant en ga naar de dichtstbijzijnde winkel. Koop twee munitiekisten en gebruik ze om meer traangas te krijgen, zoals je eerder deed. Om de eerste taak van het verwerven van zes gasgranaten te voltooien, moet je al het traangas dat je hebt verkregen laten vallen en deze vervolgens weer oppakken, zoals weergegeven in de afbeelding hierboven.

Zodra je ten minste zes traangas-tactieken bij je hebt, ga je naar de Zarqwa Hydro-elektrische regio in het centrum van Al Mazrah. Je volgende doel is in het midden van de POI op het eiland. Schakel eerst de op de loer liggende gepantserde AQ-bewakers uit, want deze bots kunnen je doden terwijl je de missie probeert. Nadat je het gebied hebt veiliggesteld, zoek je naar zes waterputten op het eiland (gemarkeerd in de afbeelding hierboven). Gooi één traangas in elke waterpoel om de Poisoned Well DMZ-missie te voltooien.

Vergiftigd Goed Beloning CoD DMZ

met bloed doordrenkte konig

Na het succesvol voltooien van de Poisoned Well Tier 4 Legion Faction Mission in DMZ, ontvangen spelers 30.000 XP en de Blood Soaked operator skin voor Konig. Deze Konig-skin kan worden uitgerust in het menu Operators door het personage aan te passen.

Houd Volsiz in de gaten voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2- en Warzone 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Hoe u drie SAM-sites tegelijkertijd kunt besturen in Warzone 2 DMZ.

Geef een antwoord