Sinistea is een relatief nieuwe Pokemon, die voor het eerst verschijnt in Pokemon Sword and Shield. Nu zijn ze terug in Pokemon Scarlet en Violet. Ze zijn een beetje ingewikkeld om te ontwikkelen en hebben spelers een beetje in de war gebracht. Dit is een gids voor het ontwikkelen van Sinistea.

Sinistea evolueert naar Polteageist, een schattige kleine theepot. Er zijn twee vormen van Sinistea, en het is belangrijk om dat voor later te onthouden.

De evolutiemethode tussen Pokemon Sword en Shield en Pokemon Scarlet en Violet is hetzelfde.

Zonder verder oponthoud, hier is de gids over het evolueren van Sinistea, de theekopje Pokemon.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Waar vind je Sinistea

Sinistea wordt een van de meest opgejaagde Pokemon in Pokemon Violet, niet vanwege zijn populariteit, maar omdat het doden ervan nodig is om Charcadet te laten evolueren.

Het is alleen beschikbaar in een paar kleine gebieden van Paldea, die je kunt vinden met behulp van de onderstaande kaart:

Geloof in Pokedex-locaties

Hoe Sinistea te evolueren

Sinistea heeft twee vormen waarvan u op de hoogte moet zijn. Dit komt omdat ze twee evolutiemethoden hebben. Hoewel de Sinisteas er precies hetzelfde uitzien, zijn ze dat niet. De ene is een nepvorm en de andere is een antieke vorm.

Anders dan in Pokemon Sword and Shield, is er geen manier om te zeggen of Sinistea authentiek is of niet. U kunt het echter zien aan het authenticatiezegel aan de onderkant, dat u mogelijk kunt zien als u de camera in de bovenwereld draait en onder de beker kijkt! Het is misschien een beetje kieskeurig, maar het is mogelijk. Het is ook mogelijk dat in de samenvatting wordt vermeld dat een kopje een nepvorm of authentieke vorm is.

Zo niet, dan zal het alleen evolueren als het juiste item wordt gegeven. Als het een nepvorm is, is het de Cracked Pot. Als het de authentieke vorm is, zal het alleen evolueren met behulp van de Chipped Pot.

Als je een nep Sinistea hebt, gebruik je de Cracked Pot om Sinistea te evolueren naar Polteageist. Om de Cracked Pot te kunnen bemachtigen, vind je deze soms op de veilingen in Porto Marinada. Het is geen garantie dat het er zal zijn, dus blijf het regelmatig controleren!

Als je er 100% zeker van bent dat je een authentieke Sinistea hebt met het zegel op de bodem, dan moet je de Chipped Pot gebruiken om Sinistea te evolueren naar Polteageist. Net als de Cracked Pot vind je hem ook op de veilingen in Porto Marinada. Nogmaals, het is geen garantie, dus u zult het vaak moeten controleren.

Er moet ook worden opgemerkt dat Polteageist te vinden is in 4- en 5-sterren Tera Raid-gevechten op de kaart, dus als je moeite hebt om een ​​gebarsten of afgebroken pot te vinden, kan het lonen om te proberen een Polteageist-aanval te vinden.

Het is een beetje een lastige en mogelijk tijdrovende methode, maar zo krijg je Polteageist. Succes daar Trainers!

 

Geef een antwoord