Iron Jugulis, vanuit de toekomst naar de Paldea-regio geslingerd, is een exclusieve Paradox Pokémon in Pokémon Violet die spelers kunnen vinden tijdens de postgame van hun avonturen in deze generatie van de iconische franchise. Iron Jugulis lijkt op de Pokémon Hydreigon, de Dark-/Dragon-type pseudo-legendarische uit eerdere titels, en heeft een dynamischer kleurenpalet van zwart en paars vermengd met geometrische vormen die duiden op een aparte look uit een tijd die nog moet komen. Hoewel spelers deze zeldzame Pokémon kunnen tegenkomen samen met zeven andere Paradox-wezens die beschikbaar zijn in Pokémon Violet, zijn er verschillende doelen die ze eerst moeten voltooien.

Het vinden van de Paradox Pokémon in Pokémon Violet, bekend als Iron Jugulis, vereist dat spelers de drie belangrijkste verhalende zoektochtlijnen voltooien terwijl het vangen kan worden gedaan in de Grote Krater van Paldea in Area Zero. Uiterst zeldzaam, ongeacht de voortgang die spelers hebben gemaakt, zijn de grotten van de Grote Krater de primaire locatie waar spelers moeten verkennen om dit machtige zakmonster tegen te komen. Zodra de missies “Victory Road”, “Path of Legends” en “Starfall Street” zijn volbracht, wordt dit gedeelte geopend voor spelers om meer wilde Pokémon te ontdekken met hogere niveaus dan die in de andere provincies van de open wereld.

Tips voor het vangen van Iron Jugulis in Pokémon Violet

In tegenstelling tot Hydreigon is Iron Jugulis een Dark-/Flying-type met verschillende moves die hij kan leren als spelers hem uitdagen in een gevecht. Volgens de Quick Guides van het YouTube-kanaal zouden spelers moeten overwegen om een ​​flinke hoeveelheid Pokémon Violet ’s Ultra Balls naar Area Zero’s Great Crater te brengen, aangezien Iron Jugulis een lage vangstsnelheid heeft die tijd en geluk kost om te overwinnen. Ice-, Electric-, Rock- en Fairy-types doen het allemaal behoorlijk goed in de strijd tegen Iron Jugulis, met supereffectieve bewegingen ondersteund door Same Type Attack Bonus (STAB)-effecten die HP snel verminderen.

Om de Pokédex van Paldea te voltooien, moeten spelers Iron Jugulis vangen, een prestatie die eenvoudiger wordt wanneer ze respectvol statusvoorwaarden zoals Sleep Powder of Thunder Wave voor slaap of verlamming opleggen. Andere bewegingen van deze aard, zoals Will-O-Wisp voor branden of Toxic voor gif, zijn riskant omdat de HP van Iron Jugulis 0 kan bereiken, waardoor de unieke kans die spelers hebben om het te vangen, wordt beëindigd. Het vinden en vangen van Pokémon in Pokémon Violet gelijk aan de zeldzaamheid van Iron Jugulis vergt geduld door meerdere pogingen; het wordt aanbevolen dat spelers opslaan nadat ze de futuristische Pokémon hebben gevonden om hun kansen te benutten als er fouten worden gemaakt.

Pokemon Scarlet & Violet How to get IRON JUGULIS | Hydreigon Future Form Location

Geef een antwoord