In Call of Duty Warzone 2 DMZ komen spelers verschillende kamers en gebouwen tegen die aan het begin van een wedstrijd zijn afgesloten. De Central Zaya Meeting Room is zo’n gebouw, en om het te ontgrendelen heb je de bijbehorende sleutel nodig. Hier leest u hoe u de Central Zaya Meeting Room kunt vinden en ontgrendelen in Call of Duty Warzone 2 DMZ.

Hoe Central Zaya Meeting Room te ontgrendelen in Warzone 2 DMZ

De Central Zaya Meeting Room bevindt zich in het midden van de Zaya Observatory POI. Controleer de gele cirkel op de kaartafbeelding hierboven om de exacte locatie te zien. Dit gebied wemelt van de AI-strijders; de meesten dragen kogelvrije vesten en dragen wapens met verschillende hulpstukken. In onze match spawnde dit gebouw als een bolwerk, dat een bolwerksleutel kon ontgrendelen. Als het echter geen bolwerk is, moet je de Central Zaya Meeting Room-sleutel hebben om dit gebouw te ontgrendelen.

Nadat je op de kaart bent uitgezet, neem je een voertuig en reis je naar de Zaya Observatory POI. Je zult heel veel vijanden tegenkomen en het is het beste om ze uit te schakelen voordat je het gebouw ontgrendelt. Als je een UAV vindt door de bots uit te schakelen, gebruik deze dan om elke andere tegenstander op de POI te markeren. Evenzo zijn er verschillende AI-vijanden in het gebouw, zorg ervoor dat je de boorlading en hartslagsensor gebruikt om deze tegenstanders snel te lokaliseren en uit te schakelen.

Als je de sleutel hebt, rust deze dan uit van de sleutelopslag tot de rugzak van het uitrustingsgedeelte voordat je gaat matchen. Onthoud dat deze sleutels drie keer kunnen worden gebruikt, wat betekent dat je naar deze locatie kunt terugkeren in een andere wedstrijd als de sleutel nog een paar keer kan worden gebruikt. In het gebouw vinden spelers verschillende buitcaches met wapens en andere uitrusting. Plunder al deze items uit de Central Zaya Meeting Room voordat je naar een extractiepunt gaat.

Als je je afvraagt ​​wat de beste uitrusting is in Warzone 2, bekijk dan de beste TAQ-V-uitrusting en bijlagen in Warzone 2 hier op Volsiz.

Geef een antwoord