Trainers die de voeten of het onderlichaam van hun Pokémon willen beschermen tegen gevaarlijke vallen in Pokémon Scarlet en Violet, wordt aangeraden een vastgehouden item aan te schaffen dat bekend staat als Heavy-Duty Boots. Heavy-Duty Boots, geïntroduceerd in Generation VIII van Pokémon Sword and Shield, is een bestaand item in de franchise dat de kenmerken bezit om de houder ervan te beschermen tegen vallen op het slagveld, zoals Stealth Rocks, Spikes, Toxic Spikes of Sticky Web. Helaas komen dergelijke gevaren niet vaak voor tijdens je reis in Pokémon Scarlet en Violet. Desalniettemin kan er een moment in de strijd komen waarop Trainers dit vastgehouden item nodig hebben om te overleven voor hun zakmonsters.

Het Heavy-Duty Boots Held-item in Pokémon Scarlet en Violet kan voor ₽ 20.000 worden gekocht bij de Levinia-vestiging van Delibird Presents. Net zoals de Razor Claw exclusief wordt verkocht in de Mesagoza Delibird Presents-winkel, kunnen spelers alleen Heavy-Duty Boots kopen in de winkel in Levincia. Nieuwkomers kunnen deze stad bereiken door ten oosten van Mesagoza naar de zuidelijke provincie (gebied drie) te gaan. Nadat ze de hoofdweg naar het oosten hebben gevolgd, zullen ze uiteindelijk Artazon bereiken, vanwaar ze noordwaarts door East Province (Area Two) kunnen reizen. Uiteindelijk, nadat ze de rivier van de zone zijn overgestoken, zullen ze Levinia bereiken.

Hoe Heavy-Duty Boots te ontgrendelen in Pokémon Scarlet en Violet

Volgens het YouTube-kanaal Midnight Wolf dat Heavy-Duty Boots echter niet te koop zullen zijn bij de Levincia Branch van Delibird Presents in Pokémon Scarlet en Violet totdat er ten minste vier Gym Badges zijn verkregen. Welke badges spelers krijgen is niet belangrijk zolang ze er in totaal vier krijgen. Voor veel Trainers zal de Gym Leader Iono van de Levincia Gym waarschijnlijk de derde Gym Leader zijn die ze tijdens hun avontuur tegenkomen. Als fans Face Gym Leaders blijven volgen op basis van hun niveau, is Kofu van de Cascarrafa Gym de volgende tegenstander die ze moeten bevechten.

Zodra spelers van Pokémon Scarlet en Violet Kofu hebben verslagen en hun vierde Gym Badge hebben ontvangen, kunnen ze dus terugreizen naar Levincia en Heavy-Duty Boots kopen van de Delibird Presents van de stad. Zoals eerder opgemerkt, zijn de kosten voor dit vastgehouden item relatief hoog in verhouding tot de bruikbaarheid ervan in de strijd. Het kan een uitdaging zijn om ₽ 20.000 te verdienen, vooral tijdens het begin tot het midden van het spel. Om snel Pokédollars in Pokémon Scarlet en Violet te farmen, stelt Eurogamer voor dat spelers de Amulet Coin zo vroeg mogelijk ontgrendelen. Deze munt is een vastgehouden item dat het prijzengeld verdubbelt dat wordt ontvangen door NPC Trainers te verslaan. Om de Amulet Coin te ontgrendelen, moeten spelers vijf Trainers verslaan in de West Province (Area Three) en vervolgens spreken met de League Rep in Medali.

Heavy Duty Boots Location - Pokemon Scarlet & Violet

Geef een antwoord