Om weelderige gerechten zoals Fugu Sushi of Steamed Fugu in Disney Dreamlight Valley te bereiden, moeten spelers een uitzonderlijk zeldzame vis vinden en vangen die bekend staat als Fugu. Degenen die bekend zijn met de keuken in Japan en andere delen van Azië zullen deze zeevruchtendelicatesse herkennen als de giftige kogelvis. Vanwege de gifstoffen in zijn lichaam is het klaarmaken van deze vis voor consumptie iets dat alleen hoogopgeleide professionals kunnen bereiken. Dreamlight Valley vereist natuurlijk geen nauwkeurig snijden bij het koken van Fugu-gerechten voor Disney Villagers, maar het verkrijgen van deze schaarse vis is meer dan een uitdagende onderneming die slechts sommigen kunnen bereiken.

De reden dat de Fugu – vis zo zeldzaam is in Disney Dreamlight Valley, is dat hij slechts in één bioom spawnt tijdens een specifieke willekeurige gebeurtenis. Meer specifiek wordt Fugu tijdens regenachtig weer uitsluitend gevangen vanaf gouden visknooppunten aan de oevers van Dazzle Beach. Net als het weer in het echte leven, is het niet eenvoudig te voorspellen wat voor omgevingsomstandigheden de lucht in Dreamlight Valley zal produceren. Het is zelfs onmogelijk om te weten of een in-game dag zonnig, regenachtig of bewolkt zal zijn. Als gevolg hiervan kunnen veel fans worden afgeschrikt om te proberen de Fugu Fish te vangen.

Fugu vangen in Disney Dreamlight Valley

Gelukkig is er een sprankje hoop met betrekking tot de prestatie van het vangen van Fugu in Disney Dreamlight Valley. Hoewel meerdere gaming-websites hebben beweerd dat deze alleen spawnt tijdens onweer of stormachtig weer, heeft YouTuber Trophy Boiii via gameplay-beelden verklaard en gedemonstreerd dat Fugu tijdens regenachtig weer in gouden knooppunten zal verschijnen.

Dit omvat weer van een lichte motregen tot een orkaan-lite onweersbui. Zolang er regen uit de lucht valt in Dreamlight Valley, moeten spelers zich richten op Dazzle Beach en onmiddellijk hun vislijn uitwerpen op het eerste gouden knooppunt dat ze zien.

Helaas concurreert de spawn-snelheid van Fugu-knooppunten ook met de potentiële spawn van Swordfish in Disney Dreamlight Valley. Daarom is het mogelijk dat spelers pech hebben en een zwaardvis vangen in plaats van hun doelvis. Desalniettemin zou de regen in de game enkele uren moeten aanhouden, dus fans moeten hun best doen om langs de oevers van Dazzle Beach te dwalen en te vissen op de gouden knooppunten die ze vinden.

Verschillende sites hebben ook opgemerkt dat Fugu alleen van visplekken in diep oceaanwater zal komen, maar op basis van de gameplay-beelden van Trophy Boiii is dit zeker niet het geval. Zolang het regenachtig weer is en het visknooppunt goudkleurig is, is de kans groot dat fans van Disney Dreamlight Valley hun vangst van de Fugu Fish zullen behalen.

How to catch a Fugu (blowfish) – Disney Dreamlight Valley

Geef een antwoord