Genius Invokation TCG, het kaartspel van Genshin Impact, is eindelijk gearriveerd met update 3.3 en het is vrij eenvoudig te ontgrendelen. Zelfs nieuwere spelers zouden geen moeite moeten hebben om de grond onder de knie te krijgen in de interpretatie van ontwikkelaar HoYoverse van kaartduels met slechts een paar uur gameplay. De minigame-modus is opgenomen in de actie-RPG in de open wereld, samen met meerdere nieuwe toevoegingen.

Daarnaast maken up-to-date Genshin – spelers nu kennis met een intermezzo Archon-verhaalzoektocht die Scaramouche’s verlossing in de nogal pacifistische Wanderer laat zien, die ook is toegevoegd als een speelbaar personage in de tijdelijke banner “From Ashes Reborn”. Wanderer en Arataki Itto zijn de 5-sterrenpersonages uit de eerste helft van versie 3.3 en zullen worden gevolgd door herhalingen van Raiden Shogun’s en Kamisato Ayato’s banners.

Hoe en waar Genius Invokation TCG te ontgrendelen in Genshin Impact

Spelers moeten aan een aantal vereisten voldoen voordat ze in Genius Invokation TCG kunnen springen. Gelukkig zijn ze niet zo moeilijk te voltooien en vereisen ze in het beste geval een minimale hoeveelheid slijpen. Het eerste dat moet worden gedaan, is Adventure Rank (AR) 32 bereiken. De Archon Quest “Song of the Dragon and Freedom” moet ook worden voltooid. Als beide klaar zijn, kunnen spelers naar de taverne The Cat’s Tail in Mondstadt City gaan. Hier leren ze Genius Invokation TCG spelen in Genshin Impact.

Voor het geval de naam niet meteen een belletje doet rinkelen, dit is de taverne waar Diona werkt. Het is gelegen aan de hoofdstraat van Mondstadt en ligt precies tussen de Adventurer’s Guild, waar Katheryne is, en het Good Hunter Restaurant, eigendom van de NPC Sara. Als spelers de stad binnenkomen via de hoofdpoort, moeten ze de straat volgen en het etablissement bevindt zich aan hun linkerkant. Als ze Mondstadt City binnenkomen via het centrale Teleport Waypoint, moeten ze naar de fontein gaan en de straat uit, waar ze de taverne aan hun rechterkant zullen zien.

Collected Miscellany - "Wanderer: Any Way the Wind Blows" | Genshin Impact

The Cat’s Tail is herkenbaar aan een plaquette met de afbeelding van een kat en is de bestemming in een van Barbara’s Hangout Endings in Genshin Impact. Deze keer moet de Reiziger echter zijn terrein betreden door interactie met de deur via een trap. Het is belangrijk erop te wijzen dat spelers een kort filmpje krijgen met Sucrose als ze het Alchemy-station naderen. Nadat het is voltooid, begint de wereldqueeste “Battlefield of Dice, Cats, and Cards”, en dat zal hen naar The Cat’s Tail leiden.

Binnen zullen spelers nog een kort filmpje bekijken, waarna Diona de regels aan de Reiziger zal uitleggen door middel van een praktische tutorial in vier stappen. Zodra ze dit hebben voltooid, kunnen gebruikers Genius Invokation TCG spelen. Dit betekent dat ze het kunnen opnemen tegen tegenstanders in wedstrijden in een open wereld, uitdagers kunnen uitnodigen voor duels en zelfs vrienden kunnen verslaan in de coöpmodus. De toevoeging van Genius Invokation TCG is slechts een van de vele bevestigde gebeurtenissen voor update 3.3. De nieuwe versie bevat ook de terugkeer van Windtrace, gevechtsuitdagingen en talloze mogelijkheden om waardevolle Primogems te verzamelen. Patch 3.3 is live op alle platforms waarop Genshin Impact momenteel beschikbaar is.

Geef een antwoord