In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers unieke recepten bereiden met ingrediënten uit verschillende biomen. Margherita Pizza is een viersterrenrecept, geclassificeerd als voorgerecht, en spelers moeten weten welke ingrediënten ze moeten gebruiken om deze maaltijd te bereiden. Hier leest u hoe u Margherita-pizza kookt in Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley Margherita-pizzarecept

De Margherita Pizza is een viersterrenrecept, wat betekent dat er vier verschillende ingrediënten nodig zijn. Spelers hebben een stuk kaas, een stuk tomaat, een stuk tarwe en een stuk kruid nodig om deze maaltijd te bereiden. Het kruid is een veelzijdig ingrediënt in dit recept, waardoor spelers kunnen kiezen uit verschillende kruiden. Hier vind je alle ingrediënten voor dit gerecht.

  • Kaas
  • Kan worden gekocht bij Chez Remy’s Pantry voor 180 Star Coins.
  • Tomaat
  • Kan worden gekocht bij Goofy’s Stall op Dazzle Beach voor 33 Star Coins. Tomatenzaden zijn in dezelfde winkel verkrijgbaar voor acht Star Coins.
  • Tarwe
  • Tarwe kan voor één Star Coin worden gekocht bij Goofy’s Stall in Peaceful Meadow. Je kunt ook tarwe oogsten uit de tuin van Wall-E.
  • Elk kruid
  • Oregano is het gemakkelijkst te krijgen kruid en je kunt het oogsten op de Plaza

Nadat je alle ingrediënten hebt verzameld, ga je naar een kookstation en voeg je alle items toe aan het fornuis. Gebruik een stuk steenkoolerts om de Margherita-pizza te bereiden. Spelers kunnen dit recept verkopen voor 336 Star Coins. Je kunt ook de Margherita Pizza consumeren om 813 Energy aan te vullen. Als u deze maaltijd niet nuttigt, raden we u aan deze aan een metgezel te geven om de vriendschapsniveaus met hen te verbeteren.

Vraag je je af hoe je Buzz Lightyear uitnodigt in de vallei? Bekijk Hoe kom je in het Toy Story-rijk in Disney Dreamlight Valley op Volsiz.

Geef een antwoord