Tijdens je avonturen op de Dragon Isles kun je vreemde hopen aarde tegenkomen die uit de rest van de omgeving steken. Op het eerste gezicht zijn ze niets bijzonders, maar we verzekeren u dat ze het onderzoeken waard zijn. Hier is alles wat we weten over die vuilheuvels in WoW Dragonflight.

Wat te doen met Disturbed Dirt in WoW Dragonflight

De zandheuvels heten Disturbed Dirt en ze kunnen pas worden gebruikt als aan een paar voorwaarden is voldaan. Voordat we de voorwaarden bereiken die we gaan noemen, zijn deze hopen aarde alleen zichtbaar voor jou. Je kunt ze niet markeren en er ook niets zinvols mee doen. De voorwaarden zijn als volgt:

  • Bereik rang vijf roem met de Dragonscale-expeditie
  • Zorg dat je een Expeditieschep of Multitool in je tas hebt

Als je Renown-rang vijf bereikt met de Dragonscale-expeditie, word je beloond met de mogelijkheid om Disturbed Dirt op je minikaart te zien. Dit is meestal hoe je deze heuvels zult vinden, maar wees gewaarschuwd dat sommige moeilijk te vinden zijn, zelfs als ze daar voor jou zichtbaar zijn. Er zijn Disturbed Dirt-stapels verspreid over de Dragon Isles, maar je hebt een Expedition Shovel nodig om hun beloningen te oogsten.

Expedition Shovels kunnen worden gekocht bij de Dragonscale Expedition Renown-verkoper in de Waking Shores. Deze schoppen hebben slechts vijf ladingen, dat wil zeggen, vijf Disturbed Dirt-stapels die ze kunnen opgraven voordat ze breken. Er zijn veel, veel meer stapels dan dit in de Dragon Isles, dus we raden aan om meerdere schoppen te kopen voordat je weer op avontuur gaat. Je zult vaak Disturbed Dirt tegenkomen, dus het is goed om ze altijd bij je te hebben.

Disturbed Dirt-beloningen

Het opgraven van een stapel Disturbed Dirt kan allerlei soorten beloningen opleveren. Alle stapels zullen je belonen met items die kunnen worden verkocht voor goud en drakenartefacten die kunnen worden ingeleverd bij de Dragonscale Expedition Renown-verkoper voor extra reputatie. Beloningen kunnen echter veel waardevollere items opleveren, zoals professionele vaardigheidspunten en zelfs Primal Chaos, als je geluk hebt. Daarom is het altijd een goed idee om te stoppen en een hoopje verstoord vuil op te graven als je er een ziet. Ze zijn altijd de moeite waard.

Bekijk voor meer kwaliteitscontent over World of Warcraft Dragonflight onze gids over Best Faction Reputations to Grind in WoW Dragonflight hier op Volsiz.

Geef een antwoord