Genshin Impact’s Genius Invokation TCG is een klassiek kaartspel in duelstijl waarin je de elementaire regels van Teyvat kunt toepassen in een tafelervaring. Hoewel het samenstellen van een krachtig kaartspel de eerste stap naar succes is, is het aankleden van je kaarten met de nieuwste infuus ook nodig om je dominantie tegen sterke tegenstanders te laten gelden. Card Backs zijn in wezen hoezen voor je Genius Invokation TCG-deck – hier is hoe je ze kunt krijgen en gebruiken.

Hoe nieuwe kaartruggen te krijgen in Genshin Impact Genius Invokation TCG

Er zijn een paar manieren waarop u Card Backs kunt krijgen. Zorg ervoor dat je Genius Invokation TCG hebt ontgrendeld, wat een vereiste is voor het maken en aanpassen van je deck.

Kaart winkel

Ga naar The Cat’s Tail en praat met Prince. Selecteer  View the Card Shop’s Commodities  om zijn waren te bekijken, waaronder een overvloed aan Card Backs die kunnen worden gekocht met verschillende ertsen en lokale specialiteiten.

Beloningen op spelersniveau

Ga naar The Cat’s Tail en praat met Prince. Selecteer Vraag naar spelersniveau en klik vervolgens op Niveaubeloningen. Je krijgt een overzicht van wat je kunt krijgen door mijlpalen op spelersniveau te bereiken, en je kunt ze ook vanuit hetzelfde menu claimen. Je kunt Card Backs met een landthema krijgen door de volgende niveaus te bereiken:

  • Niveau 2: Monstadt
  • Niveau 4: Liyue
  • Niveau 6: Inazuma
  • Niveau 8: Soemeru

TCG Player’s Manual-beloningen

De TCG Player’s Manual is toegankelijk bovenaan het scherm terwijl je in The Cat’s Tail zit. Voltooi verschillende uitdagingen om beloningen te krijgen, waaronder Card Backs, Dynamic Cards en meer.

Hoe kaartruggen te gebruiken in Genshin Impact Genius Invokation TCG

Ga naar je Gadget Inventory en selecteer de Casket of Tomes. Klik op Deck om je deck-opstelling te bekijken en te bewerken. Er is een knop met drie stippen in de rechterbovenhoek van elk kaartspel, waarop u moet klikken om verschillende aanpassingsopties te bekijken. Selecteer Instellingen voor terrasontwerp.

Ga naar het gedeelte Card Back in de linkerhoek van het scherm om alle Card Backs in het spel te bekijken, evenals degene die je hebt ontgrendeld. Selecteer de gewenste Card Back en klik rechtsonder op Switch om de wijziging toe te passen. U kunt uw Card Back zo vaak wijzigen als u wilt, maar u kunt er slechts één tegelijk gebruiken.

Bekijk onze gids over hoe je meer Genius Invokation TCG-kaarten kunt krijgen in Genshin Impact hier op Volsiz om meer kaarten te verzamelen voor je krachtigste kaartspel.

Geef een antwoord