Hallo Buurman 2 is het tweede deel van het eigenzinnige, verwrongen verhaal van de psychobuurman, met nog veel meer puzzels om op te lossen en mysteries om te ontdekken. Deze keer zijn er meer gekke obstakels en personages om te ontdekken terwijl je een undercoververslaggever speelt die de gruizige details wil voor een verhaal dat alles zal vertellen. Je kunt Hello Neighbor 2 gratis spelen op Xbox en PC Game Pass, samen met zoveel andere geweldige games op Game Pass, maar net als bij de eerste game moet je het misschien alleen doen.

Heeft Hello Neighbor 2 een coöp-multiplayer?

Ondanks dat er genoeg uitdagingen en vijanden zijn voor een heel team spelers om zich zorgen over te maken, is deze ervaring strikt singleplayer. Net als in de eerste game, is het aan jou om door het huis te sluipen, sleutels te vinden, puzzels op te lossen en te voorkomen dat je gepakt wordt door je enge buurman. Hoewel het misschien teleurstellend is dat je niet met vrienden kunt instappen, is deze game bedoeld om solo te spelen, zodat de sfeer en spoken goed overspoeld kunnen worden. Met de problemen en onvoorspelbaarheid die coöperatie soms met zich mee kan brengen, kan het de spanning en het verhaal van de ervaring wegnemen. Als je echter echt op zoek bent naar een manier om de gameplay met vrienden te delen, is er misschien een andere optie.

Zijn er Hello Neighbor-games voor meerdere spelers?

Hoewel de eerste en tweede Hello Neighbor-games exclusief voor één speler zijn, weet een andere Hello Neighbor-variant met succes die spanning en unieke stijl vast te leggen en bevat een aantal leuke wendingen. Het spel Secret Neighbor is een online multiplayer-optie waarmee spelers het tegen elkaar opnemen in meerdere rondes en spelmodi, waarbij één speler in het geheim de buurman is.

De geheime buurman probeert te voorkomen dat de kinderen alle juiste sleutels vinden en de kelder ontgrendelen. Je kunt unieke eigenschappen voor elk personage ontdekken en ook speciale cosmetica voor ze ontgrendelen. Het is de perfecte gelegenheid om een ​​game te spelen die aanvoelt als Hello Neighbor, maar met spannende coöpfuncties.

Bekijk de Volsiz Hello Neighbor 2-pagina voor meer tips en trucs om het spel door te komen, of bekijk enkele andere geweldige partygames zoals Secret Neighbor in onze lijst met 25 partygames die je online kunt spelen met vrienden – PC, PS, XB, Schakelaar, iOS, Android!

Geef een antwoord