TM’s zijn handig wanneer je je Pokemon een bepaalde beweging moet leren. Het gebruik van TM’s maakt al geruime tijd deel uit van competitieve gevechten. Pokemon Scarlet and Violet, de nieuwste titel in de Pokemon-videogameserie, bevat ook het TM-mechanisme. Een van de vele TM’s die in het spel aanwezig zijn, is Protect TM. In dit artikel laten we je zien hoe je Protect TM kunt krijgen in Pokemon SV. Zorg er dus voor dat u deze gids tot het einde leest.

Wat is Protect TM in Pokemon SV?

Met Protect TM kun je de “Protect” -beweging leren aan een specifieke Pokemon. De Protect-beweging is best handig omdat het rechtstreeks van invloed is op de Pokemon die je hem leert. Deze beweging beschermt de Pokemon (aan wie het is geleerd) tegen alle aanvallen waarmee hij in die specifieke ronde wordt geconfronteerd. Maar er zijn enkele uitzonderingen en punten waarmee u rekening moet houden voordat u deze beweging in gevechten gaat oefenen.

  • Protect Move mag niet opeenvolgend worden gebruikt. Als het wordt gebruikt, is de kans groot dat het faalt en kan het leiden tot nevenschade.
  • Protect Move is niet effectief tegen moves als Acupressure, Doom Desire, Future Sight en vele andere.

Nu je genoeg weet over Protect TM, laten we eens kijken hoe je het kunt krijgen in Pokemon Scarlet en Violet.

Hoe krijg ik Protect TM?

Zoals je misschien weet, heeft Pokemon SV TM Machines in verschillende Pokemon Centers. Bij deze machines kun je communiceren en je favoriete TM’s maken door verschillende items te verzamelen en uit te wisselen. Dus om een ​​Protect TM te krijgen, kun je simpelweg de volgende items verzamelen en inwisselen voor een Protect TM:

  • 400 LP
  • 3x Lechonk-haar
  • 3x Scatterbug-poeder

In tegenstelling tot sommige andere TM’s, is Protect TM vanaf het begin van het spel beschikbaar om te maken, aangezien je er één exemplaar van hebt verkregen. Maar min of meer is er ook een optie om een ​​Protect TM te krijgen door middel van verkenning. Dit zijn de locaties die je moet verkennen om Protect TM te krijgen.

  1. Ga naar het noorden van Alfornada in de zuidelijke provincie (gebied zes).
  2. Ga naar het zuidoosten van Lost Platos in South Province (Area One) en bezoek daar een grote rots.
  3. Ga naar het westen van Mesagoza in de zuidelijke provincie (gebied twee).

Dus dat was alles over het vinden van Protect TM in Pokemon SV. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Gerelateerd: Pokemon Scarlet & Violet (SV): Charm TM maken, vinden en krijgen

Geef een antwoord