Hades 2, het vervolg op Supergiant Game’s Hades, werd officieel aangekondigd tijdens The Game Awards 2022. Het zal Melinoë spelen, de zus van Zagreus die is gebaseerd op een echte godheid uit de onderwereld waarvan wordt gedacht dat deze verwant is aan Hades zelf. Een deel van de aankondiging omvatte het feit dat de game in 2023 beschikbaar zal zijn voor spelers om in vroege toegang te spelen. Maar waar kun je je aanmelden voor Hades 2 vroege toegang?

Waar kunt u zich aanmelden voor Hades 2 Early Access

Er is momenteel geen aanvullende informatie beschikbaar over hoe u kunt deelnemen aan de vroege toegang voor Hades 2. Wat we weten van de release van de eerste game, is dat de enige manier om deel te nemen aan de vroege toegang wanneer deze beschikbaar komt, is door de game te kopen. Vroegtijdige toegang betekent in feite dat spelers toegang hebben tot de game voordat deze officieel wordt gelanceerd. Ze hebben ook toegang tot functies die spelers normaal niet hebben en die het uiteindelijke resultaat van het spel bepalen waar iedereen van kan genieten.

Op dit moment kun je de game zowel op Steam als in de Epic Games-winkel op je verlanglijstje zetten. Dit zal u voorzien van updates naarmate er meer informatie beschikbaar komt over vroege toegang. Totdat dat gebeurt, kun je proberen jezelf in bedwang te houden met de nieuw uitgebrachte trailer en de toevoeging van tonnen nieuwe personages, allemaal in de kenmerkende Supergiant Games-stijl.

Ga voor meer Hadews 2 naar Hades 2, stopt de tijd en herleeft de hype alleen op Volsiz.

Geef een antwoord