Sinds de enorme release van Death Stranding vragen veel fans zich af wanneer ze een vervolg kunnen zien. Hideo Kojima heeft bewezen dat hij nog steeds in staat is om een ​​complex verhaal te verweven tot een opwindende game-ervaring. Het lijkt erop dat hij dit opnieuw zal doen, aangezien Death Stranding 2 werd aangekondigd tijdens de Game Awards 2022.

Populaire Death Stranding krijgt vervolg

Bij de uitreiking van de Game Awards werd een nogal langgerekte trailer getoond. Hoewel er niet specifiek gameplay werd getoond, waren bekende personages zoals Fragile en Sam te zien. Breekbaar kan worden gezien met een baby op sleeptouw die ontsnapt aan een onbekende dreiging. Terwijl ze allebei naar buiten vluchten, begint Timefall te stormen en werpt Fragile van haar fiets.

Een andere grote clip die online blijkbaar veel aandacht heeft gekregen, was een weergave van een groot mechanisch wapen. Dit zou zeker een hint kunnen zijn dat sommige elementen zullen terugkeren uit Kojima’s oude serie: Metal Gear Solid.

Kojima had alle games in de Metal Gear Solid-franchise gemaakt tot zijn vrijlating uit Konami in 2015. Death Stranding is de nieuwe focus van Kojima’s werk geweest, en het lijkt erop dat het een franchise is die nog een hele tijd zal duren.

Kojima verscheen op het podium nadat de trailer was vertoond om een ​​paar vragen van Geoff Keighly te beantwoorden. Kojima zei dat er “hints” zijn die overal in Death Stranding 2 vallen. Dit zou kunnen zijn dat hij meer Metal Gear Easter Eggs plaagt voor fans om te ontdekken. Death Stranding 2 heeft nog geen releasedatum.

Wil je meer gamenieuws? Volsiz heeft je gedekt met Top 10 Kandidaten voor Game of the Year.

Geef een antwoord