Forspoken is een fantasy-actie-RPG die op 24 januari 2023 op pc en PlayStation 5 wordt uitgebracht. PlayStation 5-spelers kunnen al vroeg van de gameplay proeven door de nu beschikbare Forspoken-demo te spelen.

Waar kunt u de Forspoken-demo downloaden

Om de Forspoken-demo te spelen, ga je naar de PlayStation 5-winkel en zoek je Forspoken. De demo zou moeten verschijnen en beschikbaar zijn om te downloaden. Na het downloaden zou je een beetje gameplay moeten kunnen ervaren in de magische wereld van Athia.

Je kunt de Forspoken-demo ook aan je PlayStation-bibliotheek toevoegen door naar de PlayStation Store Forspoken-websitepagina te gaan. Klik op toevoegen aan bibliotheek en de gamedemo zou beschikbaar moeten zijn wanneer deze uit de bibliotheek op je PlayStation 5 wordt gedownload.

Forspoken plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een vrouw die van New York naar een fantasiewereld wordt getransporteerd waar ze een manier moet vinden om naar huis terug te keren terwijl ze de tirannieke heerschappij van de Tanta’s overleeft. Frey gebruikt magische spreuken en haar bewuste bracer Cuff om het land te doorkruisen en geheimen over haar nieuwe wereld te ontdekken.

De gameplay richt zich op vloeiende bewegingen, een uitgebreide lijst met unieke spreuken en bedreigingen overal in de open wereld. Spelers in de demo zouden een idee moeten kunnen krijgen van de basismechanismen van het spel en iets over Frey kunnen leren.

Bekijk hieronder de trailer van de Game Awards 2022 waarin de demo wordt onthuld.

Voor meer informatie over Forspoken, bekijk de fotomodus van Forspoken met tal van opties om je beste momenten hier op Volsiz vast te leggen.

Geef een antwoord