Wayfinder werd onlangs aangekondigd tijdens The Game Awards 2022 als de nieuwste titel van ontwikkelaars Airship Syndicate en Digital Extremes. Het is een MMO waarmee je je eigen personage kunt creëren en krachten kunt benutten die de hele wereld omvatten. Hoewel de game nog niet beschikbaar is om te spelen, kun je meedoen aan de bèta. Aanmelden is vrij eenvoudig en je hoeft alleen maar naar de officiële website van Wayfinder te gaan en een account aan te maken.

Hoe u zich aanmeldt voor de Wayfinder Beta

Wanneer u voor het eerst op de startpagina van de website terechtkomt, ziet u een grote aanmeldingsknop direct in het midden en in de rechterbovenhoek. Als u op deze knop klikt, wordt u naar een andere pagina geleid waar u wordt gevraagd een aantal dingen in te vullen. Je moet kiezen op welk platform je speelt, of dat nu PlayStation 5, PlayStation 4 of Steam is. U moet dan uw e-mailadres invullen, gevolgd door uw geboortedatum. Je moet dan wachten op de officiële e-mail waarin staat of je al dan niet bent gekozen om deel uit te maken van de bèta om Wayfinder voor het eerst te ervaren.

Het volgende is het volledige bètaschema voor Wayfinder:

  • 13 december 2022
  • Eerste Wayfinder-test – pc
  • januari 2023
  • Tweede Wayfinder-test – PlayStation 5 en pc
  • Begin 2023
  • Wayfinder gesloten bèta – PlayStation 5 en pc
  • Lente 2023
  • Vroege toegang – PlayStation 5, PlayStation 4 en pc
  • Eind 2023
  • Volledige lancering – Gratis te spelen op consoles en pc

Bekijk voor meer Wayfinder andere gidsen en nieuws alleen op Volsiz.

Geef een antwoord