Need for Speed ​​Unbound kreeg een welkome reactie van de NFS-fans voor het opnemen van veel QoL-functies. Het werd geprezen om zijn levendige en levendige stad, betere wegligging, veel coole auto’s en een geweldig verhaal, en het is een veel betere game dan de vorige. Helaas heeft het, zoals elke EA-titel, een paar eigen problemen. Blijkbaar zitten spelers om de een of andere reden vast in Tier B-auto’s en hebben ze geen toegang tot Tier A-races. We vermoeden dat het een bug is die ervoor zorgt dat de spelers niet verder komen. Is er een oplossing beschikbaar om dit te verminderen? Lees het artikel verder om te weten te komen hoe u het vastgelopen probleem op niveau B in Need for Speed ​​(NFS) Unbound kunt oplossen.

Need for Speed ​​(NFS) Ongebonden spelers zitten vast op niveau B Probleem: is er al een oplossing

Blijkbaar vergrendelt de bug op Need for Speed ​​Unbound soft de speler in B-niveau ondanks dat hij een auto van A-niveau heeft en verandert deze automatisch naar B-niveau. Als gevolg hiervan hebben spelers geen toegang tot A-tier races. Velen brachten het probleem naar voren op platforms zoals Reddit, EA-forums en zelfs Twitter. Nou, de communitymanager @EA_David reageerde hierop en deelde zelfs een paar tijdelijke oplossingen die je zullen helpen dit te omzeilen totdat er een officiële oplossing wordt uitgebracht door EA. Laten we zonder verder oponthoud in de tijdelijke oplossingen duiken.

Wis het opgeslagen spel

Welnu, spelers in de NFS-gemeenschap deelden dat het probleem werd opgelost door de opgeslagen gamebestanden te verwijderen en helemaal opnieuw te beginnen. Helaas zal dit resulteren in het verliezen van voortgang, wat helemaal niet haalbaar is voor sommigen die ver genoeg in het spel zijn gevorderd. Hier is een gids voor toegang tot de opgeslagen gamebestanden van NFS Unbound.

Als je je niet op je gemak voelt bij het verwijderen van het opgeslagen spelbestand, kun je wachten op een officiële update van EA hierover. We kunnen echter niet garanderen wanneer dit zal gebeuren.

Pas een paar carrosseriedelen van uw auto aan

Dit is een andere tijdelijke oplossing die u kunt proberen om het niveau B-probleem in NFS Unbound op te lossen. U hoeft dus alleen enkele carrosseriedelen van uw auto te vervangen. Probeer de kentekenplaat aan te passen of verander individuele onderdelen in plaats van de hele bodykit van je rit. Als je nog een auto in je garage hebt staan, probeer dan tussen de twee te schakelen. Als de fout zich blijft voordoen, hoeft er niet veel te worden gedaan, wacht liever af.

We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Need for Speed ​​Unbound, gidsen, nieuws en meer bij Volsiz.

Geef een antwoord