Fire Fang TM is sinds Generation IV aanwezig in de Pokemon-videogames. Hiermee kun je de “Fire Fang” -beweging aan een bepaalde Pokemon leren. Gelukkig is deze TM ook verkrijgbaar in Pokemon Scarlet en Violet. Maar aangezien het een gloednieuw spel is, weten veel spelers niet hoe ze het moeten krijgen of maken. Als u ook een soortgelijke vraag in gedachten heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Lees dit artikel verder om alles te weten te komen over het verkrijgen van Fire Fang TM in Pokemon SV.

Wat is Fire Fang™ in Pokemon SV?

Zoals hierboven vermeld, leert het gebruik van een Fire Fang TM op een bepaalde Pokemon die Pokemon, de Fire Fang-beweging. Fire Fang is een aanval van het type Fire die bekend staat om het toebrengen van fysieke schade aan de beoogde Pokemon of tegenstander. Bovendien, als je deze zet gebruikt, is er een kans van 10% dat de tegenstander zich terugtrekt. Bovendien is er ook een kans van 10% dat het de tegenstander zal verbranden. Bovendien wordt deze beweging geleverd met 65 Power en 95% nauwkeurigheid.

Hoe krijg je Fire Fang TM in Pokemon SV?

Pokemon-spellen hebben meestal TM-machines. Deze machines bevinden zich in elk Pokemon Center en worden gebruikt om TM’s te maken door bepaalde knutselmaterialen in te dienen. Zoals jullie allemaal weten, zijn er veel soorten TM’s, elk met verschillende en unieke bewegingen. Nu kun je alleen die TM’s maken die zijn geregistreerd op TM Machines. Je moet in eerste instantie een aantal soorten TM’s verzamelen om ze op TM Machines te laten registreren, maar er zijn ook enkele soorten die vanaf het begin worden geregistreerd. Gelukkig is Fire Fang TM er ook een van. Om een ​​Fire Fang TM te krijgen, kun je de TM Machines van een Pokemon Center bezoeken en de volgende knutselmaterialen inleveren:

Hoewel het maken van Fire Fang TM via TM-machines de beste methode is om het te krijgen, kun je het ook verzamelen in de bovenwereld. Ga naar de rivier in West Province Area One en ga op de top van de heuvel er dichtbij. Hier vind je een gloeiend verzamelobject in de buurt van het hoge gras. Het is niets anders dan een Fire Fang TM.

Dit brengt ons dus aan het einde van deze gids. Dit ging allemaal over het krijgen van Fire Fang TM in Pokemon SV. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Gerelateerd: Pokemon Scarlet & Violet (SV): hoe je Protect TM maakt, vindt en krijgt

Geef een antwoord