Veel Pokemon SV-spelers vragen zich af hoe ze de Low Kick TM in het spel kunnen krijgen. Scarlet en Violet zijn twee afzonderlijke maar identieke afleveringen in de Pokemon-videogameserie. Ze vormen allebei de eerste aflevering in de negende generatie Pokemon-videogames. TM’s maken al heel lang deel uit van Pokemon-spellen. Hiermee kunnen spelers een bepaalde beweging aan een specifieke Pokemon leren. Er zijn veel soorten TM die verschillende bewegingen aan Pokemon leren. Dat gezegd hebbende, leren Low Kick TM’s de “Low Kick” -beweging aan de Pokemon op wie het wordt gebruikt. Hier is meer over Low Kick TM en hoe je ze kunt krijgen in Pokemon SV.

Wat is Low Kick TM in Pokemon SV?

Low Kick is een aanval van het vechttype die geen directe schade toebrengt aan de doel-Pokémon. Het belangrijkste effect van deze zet is sterk afhankelijk van het gewicht van de beoogde Pokemon. Hoe hoger het gewicht van de beoogde Pokemon, hoe hoger de aanvalskracht van de Pokemon die de Low Kick-beweging heeft geleerd. Aan de andere kant, als het gewicht van de beoogde Pokemon laag is, zal de aanvalskracht ook laag zijn. Het wordt dus aanbevolen om bij deze zet rekening te houden met het gewicht van de tegenstander. Laten we verder kijken hoe we Low Kick TM in deze game kunnen krijgen.

Hoe krijg je Low Kick TM in Pokemon SV?

Net als elk ander soort TM in het spel, kan de Low Kick TM ook worden verzameld bij de Pokeball Drops in de bovenwereld. Dit zijn de locaties waar u ernaar kunt zoeken:

  • Onder een boom buiten Cascarrafa City, in de oostelijke regio.
  • Gevonden in South Province (Area Two), op een klif in het gebied tussen Mesagoza en de Cortondo Gym.

Als je het echter niet leuk vindt om naar deze TM in de bovenwereld te zoeken, kun je hem eenvoudig maken via de TM Machine. Dit item kan worden gemaakt zodra je het Pokemon Center ontgrendelt. Bovendien heb je de volgende materialen nodig om het te maken:

Dit brengt ons dus aan het einde van deze gids. Dit ging allemaal over het krijgen van Low Kick TM in Pokemon SV. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Gerelateerd: Pokemon Scarlet & Violet (SV): hoe je Protect TM maakt, vindt en krijgt

Geef een antwoord