Honkai Star Rail is een populaire game die een unieke mix van scifi- en fantasy-elementen biedt. Met verbluffende beelden, een boeiende verhaallijn en uitdagende gameplay heeft het de harten van veel gamers veroverd. Net als elk ander spel is Honkai Star Rail echter niet immuun voor technische problemen. Een van die problemen die door spelers is gemeld, is de geheugenfout 0xc0000005. Deze fout kan frustrerend zijn omdat het spel kan crashen en spelers er niet optimaal van kunnen genieten. Maar vrees niet, in dit artikel zullen we u enkele nuttige tips en oplossingen geven om u te helpen het probleem met geheugenfout 0xc0000005 met defecte modulenaam unityplayer.dll in Honkai Star Rail op te lossen. Dus laten we aan de slag gaan en in de tijdelijke oplossingen voor hetzelfde duiken.

Honkai Star Rail-geheugenfout 0xc0000005 met foutieve modulenaam unityplayer.dll: hoe dit te verhelpen

Fouten zoals 0xc0000005 met defecte modulenaam unityplayer.dll zijn niet exclusief voor Honkai Star Rail en komen veel voor in veel andere titels. Als u deze fout tegenkomt, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om deze op te lossen. Hier zijn enkele van de mogelijke oplossingen-

Installeer via de launcher van de game

Een van de oplossingen voor de fout is om de game te installeren via de speciale launcher van de game in plaats van de Epic Games Launcher te gebruiken. Deze tijdelijke oplossing kan effectief zijn omdat het een aantal problemen omzeilt die kunnen optreden bij het installeren van de game via externe opstartprogramma’s. De speciale launcher van Honkai Star Rail is geoptimaliseerd om de installatie en bediening van de game te verwerken, en het kan helpen om mogelijke conflicten op te lossen die kunnen optreden bij het gebruik van de Epic Games Launcher. Door de speciale launcher te gebruiken, elimineer je ook potentiële problemen die kunnen voortvloeien uit verschillende versies van gamebestanden, aangezien de speciale launcher regelmatig wordt bijgewerkt en ervoor kan zorgen dat je de nieuwste versie van de gamebestanden hebt.

Systeembestandscontrole

SFC (System File Checker) is een ingebouwd Windows-hulpprogramma dat corrupte of beschadigde systeembestanden scant en repareert. Het uitvoeren van de SFC-scan kan helpen bij het oplossen van verschillende problemen op uw Windows-computer, zoals programmacrashes, blauwe schermfouten en meer. Als je het probleem met geheugenfout 0xc0000005 in de game ervaart, kun je proberen de SFC-scan uit te voeren om eventuele corrupte systeembestanden die het probleem kunnen veroorzaken te herstellen. Open hiervoor de opdrachtprompt als beheerder en typ de opdracht “sfc / scannow” en druk op Enter. De SFC-scan begint en kan even duren. Probeer na voltooiing de game te starten en controleer of het probleem zich blijft voordoen.

Zet het spel op de witte lijst

Het spel op een witte lijst plaatsen betekent het toevoegen aan een lijst met applicaties die toegang hebben tot specifieke systeembronnen of beveiligingsfuncties mogen omzeilen. In het geval van Honkai Star Rail kunnen spelers die geconfronteerd worden met de geheugenfout 0xc0000005 met de foutieve modulenaam unityplayer.dll proberen de game toe te voegen aan de witte lijst van hun antivirus- of beveiligingssoftware. Dit kan worden gedaan door de instellingen van de antivirus- of beveiligingssoftware te openen en naar de sectie uitsluiting of witte lijst te navigeren. Van daaruit kan de speler het uitvoerbare bestand of de map van de game toevoegen aan de lijst met uitsluitingen. Hierdoor kan de game alle beveiligingscontroles omzeilen die de fout kunnen veroorzaken.

Werk uw GPU-stuurprogramma’s bij

Het wordt aanbevolen dat u de stuurprogramma’s van uw GPU bijwerkt vanaf de website van de fabrikant. Dit kan helpen ervoor te zorgen dat uw systeem met de nieuwste en meest stabiele stuurprogramma’s wordt uitgevoerd, waardoor geheugengerelateerde problemen kunnen worden voorkomen. Dit zijn de stappen om een ​​apparaatstuurprogramma bij te werken:

  • Druk op de Windows-toets + X op uw toetsenbord en selecteer “Apparaatbeheer” in het menu.
  • Zoek uw speciale GPU in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op.
  • Selecteer “Stuurprogramma bijwerken” in het menu dat verschijnt.
  • Kies de optie om automatisch te zoeken naar bijgewerkte stuurprogrammasoftware.
  • Wacht tot Windows het nieuwste stuurprogramma voor uw apparaat zoekt en downloadt.
  • Als Windows geen nieuwere driver vindt, kunt u proberen de driver handmatig te downloaden en te installeren vanaf de website van de fabrikant.
  • Nadat het bijgewerkte stuurprogramma is geïnstalleerd, start u uw pc opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Welnu, dit zijn enkele van de tijdelijke oplossingen die u kunt proberen op te lossen voor de Honkai Star Rail-geheugenfout 0xc0000005 met een defecte modulenaam unityplayer.dll. Hopelijk werkt een van deze oplossingen voor jou en kun je het spel zonder verdere problemen spelen. Volg Volsiz voor meer informatieve artikelen zoals deze. En nu je toch hier bent, klik hier om te lezen hoe je foutcode 200 in Honkai Star Rail kunt oplossen.Geef een reactie