Ballistic is een veteraan van de Apex Games die terugkeert naar de Battle Royale-scene om te voorkomen dat zijn zoon hetzelfde lot treft als tijdens zijn gloriedagen. De Stories From the Outlands-video geeft inzicht in de concurrent die Ballistic was tijdens zijn tijd in de Apex Games. Ballistic was een ster, maar liet ego en toegeeflijkheid van het publiek in de weg staan, wat leidde tot de dood van zijn teamgenoot en zwager, Kit Siang.

Ballistic besloot terug te keren naar de Apex Games nadat hij had gezien dat zijn zoon probeerde in zijn voetsporen te treden om concurrent te worden. Ballistic’s terugkeer naar de Apex Games schudt de concurrentie wakker, omdat hij unieke wapenvaardigheden meebrengt die tegenstanders kunnen overweldigen en zijn teamgenoten een boost kunnen geven.

Ballistische releasedatum in Apex Legends

Ballistic is de legende van seizoen 17 in Apex Legends. Seizoen 17 begint op 9 mei 2023 en duurt naar verwachting tot 1 augustus 2023.

Ballistische vaardigheden in Apex Legends

Ballistic brengt een unieke set vaardigheden naar Apex Legends als een verfijnde scherpschutter. Dit zijn de vaardigheden die Ballistic in het spel van Apex Legends brengt.

Passief: wapenslinger

Ballistic kan drie wapens in zijn arsenaal dragen. De vangst is dat het derde wapen niet kan worden uitgerust met bijlagen en is gekoppeld aan zijn ultieme vaardigheid. Het wapen kan net als elk ander wapen worden gebruikt, maar vereist dat je toegang hebt via inventaris of Character Utility Action.

Tactisch: Whistler

Whistler is een projectielaanval die vijanden kan debuffen, waardoor hun wapens bij gebruik oververhit raken. Als debuffed spelers hun wapen te veel afvuren, zal het oververhitten en schade aanrichten. Door de tactische knop ingedrukt te houden, kunnen spelers zich op een doel richten om het projectiel af te schieten.

Ultiem: Storm

Ballistic’s Ultimate verbetert teamgenoten in de buurt met snellere herlaadbeurten, snellere ongewapende bewegingssnelheid en oneindige munitie. Ballistic zal ook zijn derde wapen uitrusten en verbeteren, waardoor het een volledig uitgerust gouden wapen wordt.

Hoe Ballistic te spelen in Apex Legends

De vaardigheden van Ballistic zijn een droom voor spelers die van pure vuurgevechten houden. Ballistic heeft niet alleen een kit die de geweervuurkracht van Vantage en Rampart kan evenaren, maar zijn ultieme vaardigheid kan het team enorm ten goede komen.

Het passieve van Ballistic geeft hem de mogelijkheid om verschillende soorten wapens te dragen, wat betekent dat je je arsenaal kunt uitbreiden voor verschillende gevechtsituaties. Hoewel de meeste spelers zich moeten houden aan de standaard twee wapenslots, zullen de drie wapenslots van Ballistic spelers de overhand geven bij het uitrusten van het juiste wapen voor de juiste situatie.

Zijn ultieme vaardigheid kan een game-wisselaar zijn, vooral omdat het derde wapen een enorme upgrade krijgt naar volledig uitgerust goud, oneindige munitie en een hogere bewegingssnelheid. Zijn ultieme kan worden gebruikt om snel afstanden te verkleinen en vijanden te overweldigen met tonnen geweervuur ​​en de dreiging van een onmiddellijk met goud uitgerust wapen.

Voor meer informatie over Apex Legends, kijk eens naar Apex Legends zou binnenkort een grote rework kunnen krijgen, volgens een lek hier op Volsiz.Geef een reactie