De Makhaira Aquamarine is een Genshin Impact viersterren claymore die ten goede komt aan een wielder die Elemental Mastery afschaft vanwege een passieve buff die op deze stat vertrouwt. Bovendien is het een uitzonderlijke keuze voor DPS-eenheden buiten het veld, omdat de passieve buff het hele team ten goede komt. Als het je is gelukt om deze niche maar uitstekende claymore te trekken, hier is alles wat je erover moet weten.

Hoe Makhaira Aquamarijn te krijgen in Genshin Impact

Makhaira Aquamarine is een gelimiteerd banierwapen, dus je kunt het alleen trekken als het voorkomt op de huidige Epitome Invocation-banner. Wanneer deze claymore in rotatie is, kun je er met een hogere snelheid naar toe trekken met Primogems of Intertwined Fates. Omdat het echter een viersterrenwapen is, kun je geen belichaamd pad voor Makhaira Aquamarine in kaart brengen. Het verkrijgen ervan hangt af van je geluk.

Genshin Impact Makhaira Aquamarine-statistieken

 • Basisaanval: 42 tot 510
 • Substat: Elementair Beheersing (36 tot 165)
 • Passief: Woestijnpaviljoen
 • Het volgende effect wordt elke 10 seconden geactiveerd: het uitrustingspersonage krijgt 24 / 30 / 36 / 42 / 48 procent van hun elementaire meesterschap als bonus-ATK gedurende 12 seconden, waarbij groepsleden in de buurt 30 procent van deze buff krijgen voor dezelfde duur. Meerdere exemplaren van dit wapen kunnen ervoor zorgen dat deze buff kan worden gestapeld. Dit effect wordt nog steeds geactiveerd, zelfs als het personage niet op het veld staat.

Genshin Impact Makhaira Aquamarine Ascension kosten & materialen

Hieronder staan ​​alle Ascension-materialen die je nodig hebt om Makhaira Aquamarine naar Ascension-niveau zes te krijgen. Ze kunnen worden gekweekt uit de volgende bronnen:

 • Insigne: Schatverzamelaars overal in Teyvat
 • Chaosmaterialen: ruïneer Drakes overal in Teyvat
 • Scorching Might: Cecilia Garden (woensdag, zaterdag, zondag)

Ascentie Fase Een


x5.000 moraal

x2 Treasure Hoarder-insignes

x3 Chaos-opslag

x3 Echo van verschroeiende macht

Ascentie Fase Twee


x15.000 moraal

x8 Treasure Hoarder-insignes

x12 Chaos-opslag

x3 Resterende gloed van verzengende macht

Ascentie Fase Drie


x20.000 moraal

x6 zilveren raafinsigne

x6 Chaos-module

x6 Resterende gloed van verzengende macht

Ascentie Fase Vier


x 30.000 moet

x9 zilveren raafinsigne

x12 Chaos-module

x3 Droom van verzengende macht

Ascentie Fase Vijf


x35.000 moraal

x6 gouden raafinsignes

x9 chaosbout

x6
Droom van verzengende macht

Ascentie Fase Zes


x45.000 moraal

x12 gouden raafinsignes

x18 chaosbout

x4 Oude dagen van verzengende macht

Wie kan Makhaira Aquamarine gebruiken in Genshin Impact

De Makhaira Aquamarine is een claymore met een nichewaardevoorstel. Het komt ten goede aan personages die vertrouwen op Elemental Mastery om reacties te activeren, terwijl het ook de DPS van het hele team stimuleert. Er zijn niet veel claymore-gebruikers gebouwd met deze stat-combinatie, maar je kunt het wapen zeker uitrusten met de volgende personages:

 • Kaveh (geweldig alternatief voor Mailed Flower)
 • Geneesmiddel
 • Diluc
 • Triest
 • Dehya
 • Beidou

Ga voor meer viersterren claymore-opties naar Mailed Flower How to get, Ascension, statistieken en wie het kan gebruiken in Genshin Impact hier op Volsiz.Geef een reactie