Terwijl je probeert je Transfiguration-spreuk te ontgrendelen, sta je oog in oog met de slimme studente, Sophronia Franklin, die weigert je de Field Guide-pagina te laten pakken die je nodig hebt zonder eerst haar kleine quiz te voltooien. Deze quiz kan verschillende willekeurige trivia-vragen over Harry Potter bevatten. Je kunt altijd terugkeren naar Sophronia om wat meer trivia-vragen te beantwoorden voor handige beloningen. Als je worstelt met een bepaalde Zwerkbal-kennisvraag, hebben wij jou gedekt!

Welke Zwerkbalbal is de grootste?

Misschien heb je deze vraag over Zwerkbal gekregen tijdens het voltooien van Sophronia’s trivia, en het juiste antwoord is: Quaffle.

De Quaffle is de belangrijkste bal die tussen spelers wordt gepasseerd en in een van de drie hoepels wordt gegooid om een ​​punt te scoren, en het is toevallig de grootste bal die op het Zwerkbalveld wordt gebruikt. Het lijkt waarschijnlijk dat ze het de grootste hebben gemaakt, dus het is gemakkelijker om te gooien en te vangen terwijl je in de lucht bent, in tegenstelling tot de lastige kleine Snitch.

Nu kunt u deze vraag correct beantwoorden en doorgaan naar de volgende! Je zult binnen de kortste keren je toverdrankbeloningen of je Field Guide-pagina verzamelen.

Op zoek naar meer Volsiz Hogwarts Legacy-inhoud? Bekijk onze handleidingen over Wat is de Hogwarts Legacy Level Cap Hoogste niveau in Hogwarts Legacy of Alle Bibliotheekbijlage Revelio Field Guide Pages in Hogwarts Legacy!Geef een reactie