Granblue Fantasy Versus is de vechtgame-spin-off van de immens populaire Granblue Fantasy-browser en mobiele RPG’s. Door de cast van de geliefde RPG-serie te nemen en ze tot leven te brengen in een hectische vechtgame, is Granblue Fantasy Versus een geweldige en competitieve titel op zich. Maar zoals alle vechtspellen zijn er een aantal goede karakters, geweldige karakters en gewoon verschrikkelijke karakters. We zijn hier om u het dieptepunt te geven met onze kijk op een Granblue Fantasy Versus Tier List,

Granblue Fantasy Versus Tier-lijst

Hieronder hebben we onze Tier List gemaakt met de beste personages in Granblue Fantasy Versus. Dit is gebaseerd op onze eigen ervaring, met alle personages, inclusief de DLC-personages. Zoals alle lijsten met vechtspellen, kan een geweldige individuele speler een personage uit een laag niveau naar iets levensvatbaars slepen. Dat gezegd hebbende, hier is onze lijst:

S-niveau

 • Lancelot
 • percival
 • Veerboot
 • Belial

Deze karakters zijn borderline gebroken. Ze hebben weinig zwakke matchups, maar kunnen zich er meestal doorheen worstelen. Percival overtreft gewoon bijna iedereen. Lancelots mobiliteit is ongelooflijk, en hij is erg moeilijk vast te zetten en te beschadigen. Ferry zond mensen uit en heeft grote chipschade en dagvaardingen. En het bereik en de unieke verdedigingsopties van Belial maken hem tot een nachtmerrie om tegen te spelen. Kies de eerste van deze personages vóór alle anderen!

Een niveau

 • Catharina
 • Charlotte
 • Zeta
 • Djeeta
 • Klas

Deze personages zijn geweldig, maar niet op dat absoluut gebroken niveau van de S-laag. Djeeta is ongelooflijk krachtig en voelt alsof ze speelt als een actievere en krachtigere oma. Katalina, aan de andere kant, heeft zulke geweldige mogelijkheden om gaten te dichten en te verdedigen, ze ontweek het vallen van niveaus toen DLC-personages werden geïntroduceerd, ondanks dat ze een allrounder en een beginnend personage was.

B-niveau

 • Lowain
 • meeteenheid
 • Beëlzebub
 • Narmaya
 • Zoey
 • Seox

B Tier-personages hebben veel slechte matchups tegen degenen in een hoger niveau, maar kunnen winnen dankzij goede combo’s en supers. Lowain past hier goed bij, met goed jongleren, wat dagvaardingen en geweldige en supers. Net als Lowain hebben veel van dit niveau een gimmick die moet worden gespeeld. Als je de gimmick doorhebt, kun je ze verslaan.

C-niveau

 • Geweldig
 • De diva
 • Avatar
 • Eustace
 • Viray
 • Yuel

In dit niveau zijn de personages uit de boot gevallen vanwege DLC-releases, of waren ze gewoon nooit zo goed om mee te beginnen. Gran is echt een beginnerspersonage, en hoewel hij een goede allrounder is, heeft hij veel slechte combinaties. Yuel en Ladiva hebben vergelijkbare problemen. Je kunt winnen met deze personages, maar je zult er ook aangeboren problemen mee hebben.

D-niveau

 • Cagliostro
 • Soriz
 • Anna

Personages in D Tier zullen worstelen met veel matchups en zijn gewoon niet de moeite waard om te spelen, tenzij je echt van het personage houdt. Veel van Soriz-bewegingen zijn bijvoorbeeld een eerbetoon aan traditionele vechtspellen, maar worstelen met de overdreven aanvallen van Granblue Fantasy Versus. Hij is buiten schot en heeft weinig schade in vergelijking met gemakkelijkere personages om te leren en uit te voeren.

Voor meer lijsten met vechtspellen, nieuws en meer, bekijk Street Fighter 6 Classic type en modern type controls, vergeleken op Volsiz!Geef een reactie