Niantic heeft nieuw leven ingeblazen

Bonussen voor Kleavor Raid Day-evenementen in Pokémon GO

Zoals de naam al aangeeft, is het Kleavor Raid Day Event gericht op de raid-mechanica van Pokémon GO. Daarom heeft elke driesterrenaanval die begint tijdens de looptijd van het evenement van drie uur een grotere kans om Kleavor als zijn baas te spawnen, en alle spelers die die Raids verslaan, hebben een grote kans om een ​​Shiny Kleavor tegen te komen. Een periode van drie uur is echter niet zo lang, vooral met de wijzigingen in Remote Raids in Pokémon GO, dus spelers die van het evenement willen profiteren, moeten snel handelen.

Omdat het een dubbel Bug- en Rock-type is, moeten spelers teams van Pokémon opnemen met behulp van Rock-, Steel- en Water-type aanvallen. Goed gebruik van aanvalsrotaties op Pokémon met een hoog niveau zal de gezondheid van Kleavor snel aantasten, waardoor trainers de ontmoetingsbeloning kunnen krijgen en door kunnen gaan naar de volgende aanval. Gelukkig helpt het Event trainers hierbij. Draaiende Gym Photo Discs belonen tot vijf extra Raid Passes van 11:00 uur tot 16:00 uur lokale tijd, en de limiet voor Remote Raid Pass wordt verhoogd tot 10 voor de hele 6 mei.

Hoe Kleavor te vangen in Pokémon GO

Exclusieve Pokémon is niets nieuws voor Pokémon GO: Pokémon zoals Kyogre en Groundon zijn Raid-exclusives in Pokémon GO, maar het is onwaarschijnlijk dat dit zo blijft voor Kleavor. Behalve Mawile en Absol, die nu in het wild te vinden zijn, zijn alle Raid-exclusieve Pokémon Legendaries, meestal tijdens tijdelijke evenementen. Het is echter waarschijnlijk dat het Raid-evenement, zelfs nadat het aan het wild is toegevoegd, de beste kans is voor trainers om Kleavor en Shiny Kleavor in Pokémon GO te krijgen.


  • Pokémon GO

    Franchise: Pokemon Platform: Android, iOS Uitgebracht: 06-07-2016 Ontwikkelaar: The Pokemon Company, Nintendo, Niantic Uitgever: Niantic, Nintendo Genre: Augmented Reality, RPG Multiplayer: Pokemon ESRB: EGeef een reactie