In Starfield kunnen spelers verschillende unieke grondstoffen verzamelen die nodig zijn voor knutselen en upgrades. Een van die zeldzame elementen is titanium, dat op grote schaal wordt gebruikt voor knutselen, bouwen en onderzoek. Hoewel het verkrijgen van dit item een ​​hele klus kan zijn, gezien de uitgebreide verkenning van het uitgestrekte sterrenstelsel. Uiteraard moet u weten waar u deze hulpbron kunt vinden en hoe u deze in Starfield kunt verkrijgen.

Waar vind je Titanium in Starfield?

Je kunt Titanium gemakkelijk vinden in het Sol-systeem door de Titan (Maan van Saturnus) en Pluto te verkennen. Om dit element te oogsten en te delven, moet je de rotsachtige afzettingen breken of een oogstmachine bouwen bij een buitenpost op deze planeten. Terwijl je met je ruimteschip rond nieuwe en unieke planeten draait, scan je ze door op R (op het toetsenbord) te drukken om te zien welke natuurlijke elementen en hulpbronnen beschikbaar zijn. Bekijk de afbeeldingen hierboven om de locaties te zien. Titanium wordt gesymboliseerd als (Ti) en je kunt dit materiaal op de volgende plaatsen in de Melkweg vinden:

  • Titan (maan van Saturnus)
  • Pluto (gelegen in het zonnestelsel)
  • Proyocon II (bevindt zich in Proyocon A-systeem )
  • Vega II-B (Maan van de Vega II-planeet )

Ik heb het grootste deel van het Titanium verkregen door het verkennen en delven van Titan (Maan van Saturnus) en Pluto. Zodra je de planeten hebt gevonden die als constante bron van titanium dienen, land je daar, haal je de scanner tevoorschijn en gebruik je het Cutter- wapen om de afzettingen af ​​te breken.

Naast het afspeuren van planeten is er ook een makkelijkere manier om Titanium te bemachtigen. Er zijn tal van verkopers en handelaren die een goede voorraad grondstoffen en grondstoffen bijhouden. Het is altijd de moeite waard om in deze winkels te kijken naar materialen die je mogelijk nodig hebt. Wat Titanium betreft, ik vond het bij Jane’s Goods, gelegen in de woonwijk in Cydonia of Mars (Sol System). Ik kocht Titanium voor 10 credits, en spelers die de Commerce-vaardigheid ontgrendeld hebben, kunnen items van leveranciers kopen met een korting van 10 procent.

Voor meer informatie over Starfield, ga naar Waar vind je chloorsilanen in Starfield op Volsiz.Geef een reactie