Een redelijk groot debat op dit moment in de AOPG-gemeenschap is of Electro V2 of Garb de beste vechtstijl in het spel is. Veel gamers zijn absoluut dol op Electro V2 vanwege de enorme statistieken die het geeft en de grote moveset. Omdat het een zeldzame vechtstijl is, zit het echter opgesloten achter verschillende moeilijke taken.

Hoe kunnen spelers Electro V2-vechtstijl krijgen in A One Piece Game (AOPG) – Roblox?

Om de ongrijpbare Electro V2-vechtstijl in AOPG te krijgen, moeten spelers naar de Derde Zee gaan. Meer specifiek moeten ze naar het nieuwe Zou gaan, het enorme eiland dat bovenop een olifant rust. Bij de nieuwe Zou ontmoeten spelers Pedro, een NPC die de Electro V2-vechtstijl geeft. Pedro stelt echter vier eisen aan de vechtstijl en die zijn als volgt:

  • 75 miljard kopen
  • Mink V2 ontwaakt
  • Een krachtstatistiek van minimaal 4,7k
  • Drie Awakened Kaido-moorden
  • Vier maanfragmenten

Gerelateerd: Hoe je True Black Leg kunt krijgen in A One Piece Game Roblox

Verreweg de zwaarste vereiste hiervan zou het verkrijgen van de drie Awakened Kaido Kills zijn. Het duurt lang om slechts één van deze moorden te verdienen. Daarom raad ik gamers ten zeerste aan een paar uur de tijd te nemen om aan deze vereiste te voldoen.

Wat betreft het verzamelen van de maanfragmenten: er zijn twee manieren om ze te vinden. De eerste omvat het ontgrendelen van Tamatebako-kisten, maar de tweede en betrouwbaardere manier is om drops te krijgen door de bazen op het nieuwe Zou-eiland te doden.

Wilt u meer AOPG-gidsen? Volsiz heeft je gedekt met A One Piece Game Codes AOPG Leopard (september 2023).

Tags:Geef een reactie