Naast de eerder verkrijgbare Hello Kitty-rugzak, Gudetama-rugzak, Kuromi-rugzak en Cinnamoroll-hoed, wordt de schattige Pompompurin-hoed toegevoegd aan de gratis collectie avatar-items van Hello Kitty, die perfect de relaxte houding weergeeft van het hondje waarop hij is gebaseerd. Om deze hoed te verdienen, moeten My Hello Kitty Cafe-  spelers een specifieke reeks taken voltooien voordat het item niet meer op voorraad is. Ja, je leest het goed: er is slechts een beperkt aantal hoeden beschikbaar die spelers kunnen ontgrendelen ( 5.000 om precies te zijn), en als ze op zijn, komen ze nooit meer terug! Lees hieronder verder voor een kort overzicht van de taken die moeten worden voltooid om de Pompompurin-hoed te verdienen.

Zo ontgrendel je de Pompompurin-hoed in My Hello Kitty Cafe

Om dit item met beperkte UGC te verdienen, moeten de volgende taken worden voltooid:

  • Ontgrendel Pompomuri
  • Koop twee specifieke Pompompurin-outfits
  • Koop de Pompompurin-carrousel

Hoe Pompompurin te ontgrendelen in My Hello Kitty Cafe

Net als elk ander My Hello Kitty Cafe-personage kan Pompompurin alleen worden ontgrendeld door zijn kaart uit een Gacha-machine te halen. Er is helaas geen manier om Pompompurin zomaar te kopen of in te huren als werknemer. Gacha-machines kunnen worden gebruikt door Gacha-tickets in te voeren en zijn volledig gebaseerd op geluk met betrekking tot welke kaart u ontvangt. Omdat Pompompurin een 4-sterrenpersonage is, is het vrij zeldzaam om hem te ontgrendelen met een pull-kans van slechts 1%!

Welke outfits moet ik kopen voor de gratis Pompompurin-hoed?

Gelukkig zijn de twee outfits die moeten worden ontgrendeld voor de Pompompurin-hoedtaken te vinden in de hoofdingang van de stadswinkel. Helaas kost elke outfit maar liefst 4.000 diamanten, en dat na een uitverkoop van 20%!

Als je een tekort aan diamanten hebt, maak je geen zorgen, dat geldt ook voor mij, en dat geldt ook voor de meeste spelers! Omdat diamanten voornamelijk worden verdiend via gratis spins en dagelijkse claims, hebben de meeste spelers niet zoveel gespaard; degenen die dat wel doen, hebben ze waarschijnlijk voor een aardige cent in de in-game winkel gekocht.

Welk meubilair moet ik aanschaffen voor de gratis Pompompurin-hoed?

Net als de Pompompurin-outfits bevindt de Pompompurin-carrousel die moet worden gekocht voor de UGC-taak zich aan de voorkant van de stadswinkel. In tegenstelling tot de outfits heb je echter meer dan een paar duizend diamanten nodig om dit meubelstuk te kopen; je hebt vijf miljoen munten nodig!

Einde

Zodra je Pompompurin, zijn twee outfits en zijn carrouselmeubelstuk hebt ontgrendeld, ontgrendel je de Pompompurin-hoed, ervan uitgaande dat deze nog op voorraad is. Op het moment dat dit artikel wordt gepubliceerd, zijn er nog 2.000 hoeden beschikbaar om te ontgrendelen, dus je hebt nog wat tijd!

Op zoek naar meer My Hello Kitty Cafe-inhoud? Bekijk enkele van onze andere handleidingen over Hoe u de Mewkledreamy-verjaardagscode kunt krijgen in My Hello Kitty Cafe Roblox of Waar is de brandweerkazerne in Roblox My Hello Kitty Cafe? hier op Volsiz!

Tags:Geef een reactie