Hoewel er veel manieren zijn om je een weg door Baldur’s Gate 3 te spelen, staat buit altijd op de agenda. Of je je nu hals over kop in gevechten stort, diplomatie en leugens gebruikt om een ​​diplomatiek pad te bewandelen, of tussen locaties sluipt en steelt, je wilt een boost voor je statistieken. Welk pad je ook kiest, je zult onderweg waarschijnlijk wat genezing nodig hebben, dus een geestelijke als Shadowheart zal waarschijnlijk in je gezelschap zijn. Als dat zo is, kan het, vooral in het begin van het spel, een grote hulp zijn om haar uit te rusten met Luminous Armor. Lees verder hoe u dit kunt verkrijgen in BG3.

Lichtgevend pantser – Hoe kom je in BG3?

Je vindt het Luminous Armor in de Selûnite Outpost, een gebied van de Underdark. Er zijn verschillende manieren om bij de Selûnite Outpost te komen, maar veruit de gemakkelijkste manier die ik heb gevonden om daar te komen, is door er toegang toe te krijgen vanuit het Goblin Camp. Eenmaal daar ga je naar het Shattered Sanctum (1, op de kaart hierboven) en door de deur die vanuit de kamers van Priestess Gut naar de Defiled Temple leidt (2, hierboven). Volg de doorgang uit de tempel (3, hierboven) en de ladder af. Deze leidt rechtstreeks naar de Selûnite-buitenpost.

Als je op deze manier bent gekomen, kom je in een kleine kamer met een trap voor je naar beneden en twee poorten links en rechts van je. Vergrendel de poort aan de rechterkant, ga naar binnen en zoek totdat je een geheim pad in de muur vindt. Eenmaal gevonden, klikt u er eenvoudig op om het te openen.

Je kunt ook de trap afgaan en rechts de kamer ingaan met een Ancient Sigil-snelreispunt. Als je naar het teken kijkt, bevindt de geheime kamer zich rechts van je. Gebruik alle middelen die nodig zijn om daar te komen, inclusief het stapelen van kratten indien nodig. Het lichtgevende pantser bevindt zich in de weelderige kist. De kist zit zowel gevangen als vergrendeld, dus wees voorzichtig.

Gids voor lichtgevend pantser – Baldur’s Gate 3

Op het eerste gezicht dacht ik niet zo veel aan de Luminous Armor. Het is een ongebruikelijk medium pantser met een AC van 15 en een gewicht van negen, met de gebruikelijke +2 Behendigheidsbonuslimiet. Het pantser geeft de drager echter ook de volgende mogelijkheid:

  • Uitstralende schokgolf: wanneer de drager stralingsschade aanricht, veroorzaakt deze een stralende schokgolf. Breng een stralende lichtbol toe in een straal van 3 meter.

Als je een geestelijke speelt of Schaduwhart in ons gezelschap hebt, is dit een van de krachtigste vaardigheden die je in Hoofdstuk 1 voor hem of haar kunt vinden. Het zal ook tot ver in hoofdstuk 2 nog steeds sterk zijn, zo niet verder.

Het betekent dat wanneer je Radiant Damage uitdeelt ( Guiding Bolt, Radiance of the Dawn en vooral Spirit Guardians ), je ook een AOE lanceert die de vijandelijke aanvalsrollen met -1 vermindert voor elke Radiating Orb die op hen landt. Beter nog, deze bollen stapelen zich op, wat een grote hulp kan zijn in grotere gevechten.

Voor meer informatie over Baldur’s Gate 3, bekijk Baldur’s Gate 3 (BG3) Enemy of Justice, uitgelegd en hoe je de Cloak of the Weave in BG3 kunt krijgen, hier bij Volsiz!Geef een reactie