Je kunt een basketballegende worden in NBA 2K24 dankzij de MyPLAYER-optie als je weet hoe je geheime replica’s kunt ontgrendelen. Op deze manier heeft je avatar statistieken van enkele van de beste NBA-spelers zoals Michael Jordan, Magic Johnson, LeBron James, Nikola Jokić, Steph Curry en nog veel meer. Maar zijn er geheime builds van echte spelers in NBA 2K24?

Lijst met alle geheime builds – NBA 2K24

Hier vind je een lijst met alle geheime NBA 2K24-builds voor MyPLAYER in de MyCAREER-modus.

  • Er zijn momenteel geen geheime builds ontdekt.

Hoe geheime builds te ontgrendelen – NBA 2K24

Om de geheime builds van legendarische spelers in NBA 2K24 te ontgrendelen, moet je in MyPLAYER een personage creëren met exacte statistieken en vaardigheden. Hoewel dat moeilijk te raden is, kun je speciale builds uit NBA 2K23 als oriëntatie gebruiken. Probeer die statistieken aan te passen totdat je het goed hebt. Maak een bladwijzer van deze pagina, want we zullen ook proberen geheime builds te ontgrendelen in NBA 2K24. Zodra dit lukt, updaten we deze pagina.

Wat zijn geheime builds – NBA 2K24?

Met geheime builds in NBA 2K24 kun je Easter Egg-achtige personages ontgrendelen in de MyCAREER-modus. Door een speler te creëren met de exacte statistieken en vaardigheden van de beste spelers, wordt je verondersteld een speler te krijgen die een replica is van een beroemde speler. We verwachten ook een bijnaam te krijgen van een ontgrendelde speler. Ik zou bijvoorbeeld Nikola Jokić willen ontgrendelen om een ​​’Joker’-bijnaam te krijgen. Maar voorlopig kunnen we alleen maar NBA 2K24 spelen en experimenteren!

Bekijk NBA 2k Mobile Codes op Volsiz voor meer basketbalgidsen.Geef een reactie