One Punch Hero zit vol met verschillende klassen met hun unieke en krachtige moves, waaronder Beros/Boros Awakened. Om deze klasse te krijgen, moet je Beros Awakener NPC vinden en deze van hem krijgen. Als het gaat om het vinden van Beros Awakener, kan het verwarrend zijn, vooral als je hem nog niet eerder hebt gezien. Ik ben hier om je te helpen Beros Awakener NPC te vinden en je de Beros/Boros Awakened-klasse in One Punch Hero te bezorgen.

Beros/Boros Awakener NPC-locatie

De Beros/Boros Awakener NPC bevindt zich op het Misty Island. Om dit eiland te bereiken, moet je praten met de tweede NPC die bij de receptie zit waar je het spel start. Je moet minimaal 150 niveaus hebben bereikt om naar dit eiland te gaan. Wanneer je daar aankomt, zoom je uit met je camera en ga je achteruit om te zoeken naar oneffen vloeren.

Beklim de eerste heuvel die je aan de rechterkant ziet en begin vooruit te gaan. Nadat je een klein stukje hebt gelopen, zie je een tekst boven de vloer zweven met de tekst ‘Beros Awakener’. Ga de muur van die verdieping binnen en je ziet de Beros Awakener NPC in One Punch Hero.

Onthoud dat hij niet zo ver is, maar slechts een paar stappen aan de rechterkant van het achtergebied van Misty Island. Zodra je hem hebt gevonden, praat met hem en hij zal vragen om je de Boros Awakened-bewegingen te leren. Daarna krijg je de bewegingen die je kunt gebruiken en het spel kunt domineren.

Als je meer Roblox-handleidingen wilt, bekijk dan onze One Punch Hero Trello Link Roblox hier op Volsiz.Geef een reactie