In Disney Dreamlight Valley haasten spelers zich om Vanellope te ontgrendelen en haar naar de vallei te brengen. Nadat je haar hebt gekregen, moet je de zoektocht Faith, Trust en Pixel Dust voltooien om haar weer in de vallei te verwelkomen. Dit is wat je moet doen om de zoektocht Faith, Trust en Pixel Dust in Disney Dreamlight Valley te voltooien.

Hoe Pixel Dust Vanellope naar Disney Dreamlight Valley kan brengen

De Faith, Trust en Pixel Dust-missie van Disney Dreamlight Valley begint met een gesprek met Vanellope in het Dream Castle naast de fontein.

Om Vanellope terug naar de vallei te brengen, moet je communiceren met Scrooge, die een spook ziet in het Droomkasteel. Ga naar het Droomkasteel, beklim twee trappen en je vindt haar vlak naast de fontein. Vanellope zal net als Minnie glitchen, dus je moet haar benaderen en met haar communiceren. Om haar in de vallei te verwelkomen, moet je Pixel Dust verzamelen en haar huis ergens in de vallei neerzetten. Nadat je met haar hebt gesproken, verschijnt de eerste Dreamsnaps-uitdaging.

Wat je dus moet doen, is een eenvoudige Dreamsnaps-uitdaging voor deze zoektocht vervullen. Hiervoor moet je je houden aan het thema en de voorgestelde tags, namelijk Wreck-It-Ralph en Modern. Bovendien moet je de vallei versieren met vijf speelse en vijf bekende items. Vergeet niet dat je voor deze zoektocht meubels en kleding kunt gebruiken die het thema en de tags volgen.

Als je de items niet hebt, kun je ze kopen in de winkel van Scrooge. Zorg er echter voor dat u de optie Filters gebruikt en de bovengenoemde trefwoorden selecteert om de items te krijgen die precies op het thema lijken en de juiste tags. Selecteer bijvoorbeeld de tags Speels, Modern en Vertrouwd, samen met het thema Wreck-It-Ralph.

Nadat je alle items hebt verzameld, moet je ze binnenshuis plaatsen. Om dit te doen, ging ik mijn huis binnen en versierde de kamer met al deze items. Als je klaar bent, maak je eenvoudig een foto en klik je op D op het scherm om de Dreamsnaps in te dienen. Bij het indienen kunt u op het scherm zien of u aan de vereisten voldoet. Nadat je het succesvol hebt ingediend, ontvang je 50 Pixel Dust, waarmee je Vanellope naar de vallei kunt brengen. Ga terug naar Vanellope en voltooi de Faith, Trust en Pixel Dust-missie.

Zo vind je de Dreamsnaps-uitdaging in Disney Dreamlight Valley

Om de Dreamsnaps-uitdaging te bekijken, ga je eerst naar het tabblad Gebeurtenissen, dat zich net naast het gedeelte Quests bevindt. Klik erop en je vindt de Dreamsnaps-optie net onder Beloningen. Als je op Dreamsnaps klikt, kun je de huidige uitdaging zien. Daar vind je de vereisten voor de Dreamsnaps, wat betekent dat je een foto moet maken samen met de vereisten die in de uitdaging worden vermeld. Zonder de vereisten kun je de foto niet indienen om de Dreamsnaps-uitdaging te voltooien.

Zo voltooi je Faith, Trust en Pixel Dust in Disney Dreamlight Valley

Nadat je de Dreamsnaps Challenge-foto hebt ingediend, ga je terug naar het Dream Castle, waar je Vanellope weer bij de fontein vindt. Informeer haar over de voortgang; zij zal het geweldig vinden om te horen. Nu hoeft ze alleen nog maar haar huis in de vallei te plaatsen. Ik heb Frosted Heights gekozen om haar huis te plaatsen, maar je kunt elke gewenste locatie kiezen.

Het huis is een speurtochtitem dat op het tabblad Meubilair zou moeten verschijnen zodra je het opent. Nadat je het huis hebt geplaatst, moet je communiceren met het bord van Scrooge om 4.000 Star Coins te betalen voor de constructie. Als het klaar is, is het huis klaar en kun je Vanellope eindelijk verwelkomen in de Vallei. Zo kun je Faith, Trust en Pixel Dust voltooien in Disney Dreamlight Valley.

Op zoek naar meer Volsiz Disney Dreamlight Valley-inhoud? Bekijk onze handleidingen over Hoe je kunt deelnemen aan DreamSnaps in Disney Dreamlight Valley

Tags:Geef een reactie