Emblemen zijn een van de eerste dingen die mede-Guardians zullen zien als ze zich bij een vuurteam aansluiten. Ze zijn een geweldige manier om met je persoonlijkheid te pronken en zijn tegelijkertijd iets anders om na te jagen in Destiny 2. Deze emblemen kunnen op verschillende manieren worden verkregen, waarbij sommige worden verdiend door het voltooien van specifieke inhoud, terwijl andere slechts gratis geschenken zijn van Bungie zelf. Hier leest u hoe u het Hope Eater-embleem aan uw collectie kunt toevoegen.

Waar kun je het Hope Eater-embleem verkrijgen in Destiny 2

Het Hope Eater-embleem maakt deel uit van de Crota’s End -aanval die werd hernomen in seizoen 22, Season of the Witch. Je kunt deze verkrijgen door 10 Guardians door de aanval te loodsen en deze vervolgens te claimen bij Bungie Rewards. Voor elke Guardian in je vuurteam die Crota’s End niet heeft voltooid, verdien je één ‘gids’.

De snelste manier om dit te doen is door een Crota’s End-lesrun aan te maken in de LFG-sectie van de Bungie-app. Houd er rekening mee dat je de ontmoetingen aan andere Guardians leert en dat de runs langer zullen duren dan normaal. Geduld is een vereiste, geen suggestie.

Het Hope Eater-embleem is er een dat lastiger te verkrijgen zal zijn, aangezien Bungie de moeilijkheidsgraad van de Crota’s End-raid zeker heeft vergroot in vergelijking met Root of Nightmares. Net als bij elke andere run wordt bij elke ontmoeting op de monteur voortgebouwd. In tegenstelling tot veel eerdere aanvallen vereist Crota’s End dat bijna elk vuurteamlid zijn steentje bijdraagt. Dit maakt het een beetje lastig om een ​​sherpa te zijn als er een groot aantal nieuwe Guardians op de vlucht zijn. De moeite is echter de moeite waard, aangezien het embleem van de Hope Eater er absoluut geweldig uitziet.

Voor meer Destiny 2-goodies, bekijk Alle beloningen van Destiny 2 Crota’s End Raid op Volsiz.

Tags:Geef een reactie