Contrabands in Starfield zijn illegale voorwerpen die je in de problemen kunnen brengen als je wordt betrapt en die je ook veel geld kunnen opleveren als je ze verkoopt. Xenowarfare Tech is smokkelwaar die spelers hebben gevonden in plaatsen als de Almagest en de Deimos Armored Transport-ruimteschepen. Hier leest u hoe u het kunt verkopen.

Waar Xenowarfare Tech en andere smokkelwaar te koop is in Starfield

Alle smokkelwaar, inclusief Xenowarfare Tech, kan worden verkocht bij alle handelsautoriteiten in het heelal. Wanneer u echter een bewaakt luchtruim betreedt, zoals New Atlantis en Neon, wordt uw schip gescand op smokkelwaar. Als je wordt betrapt, wordt het waardevolle in beslag genomen en moet je een boete betalen.

Er is echter een kleine Trade Authority-winkel in The Den Staryard in het Wolf- sterrenstelsel, die je kunt bereiken zonder te worden gescand op smokkelwaar. Spring naar deze locatie (zie afbeeldingen), meer aan in The Den en ga naar de Trade Authority-winkel om Xenowarfare Tech of andere smokkelwaar te verkopen.

Hoe Xenowarfare Tech en andere smokkelwaar te verkopen in Starfield

Benader de verkoper en vertel hem dat u wilt handelen. Selecteer onderaan de optie Verkopen om uw inventaris weer te geven. Ga nu naar Misc en selecteer Xenowarfare Tech, of een andere smokkelwaar die je hebt, om het te verkopen. Als de winkelier geen credits meer heeft, kun je op een stoel in de buurt gaan zitten en 24 uur wachten (wat slechts 24 seconden duurt) totdat zijn credits zijn aangevuld.

Hoe smokkelwaar te smokkelen zonder opgemerkt te worden in Starfield

Als je de smokkelwaar naar een beschermde planeet wilt smokkelen zonder een boete te betalen, moet je je schip upgraden. Reis naar de Porrima III- planeet van het Porrima- sterrenstelsel en land op The Red Mile. Ga het etablissement binnen en praat met de scheepstechnicus om uw schip aan te passen. In de Ship Builder kun je Scan Jammer  en Shielded Cargo kopen en toevoegen om scannen te omzeilen. Dit is echter niet onfeilbaar, omdat u soms nog steeds gedetecteerd kunt worden. Zorg er dus voor dat je het spel opslaat voordat je een sprong maakt, zodat je kunt herladen als je betrapt wordt.

Houd Volsiz in de gaten voor meer Starfield-inhoud. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Waar kun je Tungsten vinden in Starfield (kaart).

Tags:Geef een reactie